Accessibilitat

Accés a activitats amb mobilitat reduïda: Naturland ofereix accés a algunes activitats per a les persones amb mobilitat reduïda:

Accés al tobotronc (cota 1600): Si tens mobilitat reduïda, ens has d’avisar abans de la teva arribada per a poder donar-te un millor servei. Has de venir amb 2 acompanyants majors de 18 anys. Podràs gaudir de les emocions del tobogan més llarg del món. Has d’anar acompanyat per un adult major de 18 anys durant l’activitat. El protocol prohibeix fer el circuit de pujada, per aquest motiu pujaràs amb el teu vehicle fins al sector de la cota 2000 amb tots dos acompanyants. Allà podràs agafar el trineu amb un acompanyant, que serà la persona que segui a la part del darrera del trineu i dirigeixi els frens durant la baixada. Un cop arribeu a baix, el personal t’ajudarà a instal·lar-te en una cadira mentre esperes que el teu segon acompanyant et torni a portar la teva cadira.

Accés al swimcar (cota 1600): és un vehicle 4x4 elèctric totalment adaptat per a la conducció. Son vehicles de dues places, per tant hi pots anar acompanyat.

Tir amb arc (Cota 2000): L’accés al tir amb arc està adaptat. El monitor t’indicarà com t’has de col·locar.

Prat de Conangle (cota 2000): Tenim un recorregut dins del Prat de Conangle, on pots accedir i gaudir de la Natura en el seu estat pur. Podràs veure els animals de granja, els ponis i els cavalls que s’hi passegen.

Mascotes

Si tens una mascota, la pots portar amb tu dins del centre, tant a la cota 1600, com a la cota 2000, sempre que la portis degudament lligada.

No podràs accedir dins del restaurants però pots passejar per tot l’entorn exterior. Tenim punts de restauració amb terrassa on si podràs estar amb la teva mascota. Et demanem que siguis net amb l’entorn i que puguis recollir tot excrement que faci la teva mascota. No podràs acostar-te a l’espai granja, ni als ponis, ni als cavalls amb la teva mascota. Totes 3 activitats es troben al sector de la cota 2000.

Accesos serveis

L’accés a les zones de serveis i de restauració estan adaptades; a la cota 1600, tens accés a la cafeteria, al restaurant el Foc, al sanobanano, al Xiriburguer i al Xiricrep. També tenim WC adaptat.

Al sector de la cota 2000, demana’ns que t’obrim l’accés per rampa a les nostres taquilles. També ens pots demanar accés al WC adaptat, ja que aquest es troba en una zona de no accés al públic.