Escola d'esquí

L’Escola d´Esquí Nòrdic de Naturland, única a Andorra, imparteix una gamma variada de cursos adaptada a tot tipus de nivells tant d´iniciació com de perfeccionament, en les modalitats de clàssic o patinador (skating). L'edifici de lloguer us permetrà equipar-vos amb el millor material per gaudir de l'esquí nòrdic i dels circuits de raquetes de neu.

ESCOLA D'ESQUÍ

CLASSE COL·LECTIVA D'INICIACIÓ

Cursos d'iniciació a l'esquí nòrdic per iniciar-te de manera segura en aquest meravellós esport. Aprendràs les bases del material, els primers passos bàsics, les primeres tècniques, etc. La classe col·lectiva també està inclosa a Entrada La Rabassa i al Pack de Emociones a Fondo. Informa't!

 

CLASSE PARTICULAR (INICIACIÓ O PERFECCIONAMENT)

Perfecciona la teva tècnica de clàssic o patinador a les classes particulars (fins a 4 persones) que s'adapten a cada alumne de manera que la progressió sigui ràpida i assegurarem que gaudiu de l'hora de classe.


Per a més informació podeu contactar booking@naturland.ad Si us plau, tingueu en compte que si no s’arriba a l'hora, no podem garantir la classe; no hi haurà cap devolució en cas que no arribi a l'hora per a la classe.

LLOGUER DE MATERIAL

Naturland ofereix la possibilitat de llogar tot el material necessari, tant per esquí nòrdic com per raquetes de neu. Al nostre local de lloguer posem a la teva disposició botes, esquís de clàssic i de patinador i pals, així com raquetes de neu, a partir de 5 anys.

La temporada 22-23 hem renovat més del 50% del material de lloguer; en la modalitat d'esquí nòrdic disposem de diferents gammes. Si només necessites el material, podràs llogar el que millor s'adapti a tu directament a NaturlandShop de cota 2000; si en canvi reserves un pack de forfet amb material, el material inclòs serà el de gamma estàndard Fischer, i si prefereixes aprofitar els avantatges de la gamma mitjana Fischer o gamma superior Rossignol (més nous, amb pells, menor pes i millor lliscada) podràs contractar el suplement a la Naturlandshop de cota 2000.