COTA 2000 DE NATURLAND

El sector de la cota 2000 es troba tal i com el seu nom indica a 2000 metres d’alçada, per tant has de preparar la teva visita pensant en aquesta ubicació. La cota 2000 és un espai entranyable, un lloc emblemàtic de La Rabassa i porta d’entrada del parc natural de la Vall del MADRIU- PERAFITA-CLAROR on trobaràs espectaculars rutes de senderisme, refugis de muntanya i podràs contemplar espècies animals i vegetals força rares o descobrir construccions amb pedra seca.

La cota 2000 és l’espai natural de Naturland, on trobaràs la nostra oferta d’activitats esportives i socio-culturals. Aquí descobriràs l’entorn ideal per conèixer les particularitats de la flora i la fauna autòctona. De la mà dels nostres guies, i amb les nostres activitats t’ajudarem a conèixer els ocells de la zona, les anècdotes dels arbres centenaris o les llegendes del camí dels antics oficis entre altres.

Aquí trobaràs el bike center “Naturlandbike” amb itineraris i espais per a totes les edats, on podràs gaudir d’espectaculars rutes guiades en E-bikes fins a l’emblemàtic Pic Negre. La cota 2000 proposa passejades eqüestres, l’espai de la Granja o les rutes de senderisme temàtiques. El restaurant La Borda i la terrassa de La Cervesera seran els complements idonis per arrodonir la teva estada a cota 2000.

Durant la temporada l’hivern, la cota alta de Naturland presenta les úniques pistes d’esquí de fons del país, un esport que és 100% benefici pel cos i la ment i sens dubte una de les activitats referents del centre, a més de tota una oferta d’activitats de neu complementàries i del servei i el caliu del nostre restaurant La Borda.

PUNTS DE VENDA

El punt del venda de la cota 2000 el trobaràs a la NATURLANDSHOP, situada prop de l’entrada al Prat de Conangle, just al costat del restaurant de la Borda.

 

ACCÉS A LA COTA 2000 DE NATURLAND

El sector de la cota 2000 es troba al km16 de la Crta. De La Rabassa. Com la seva adreça indica es troba a 16km del centre de Sant julià de Lòria. En arribar trobaràs un estacionament gratuït. El pàrquing es troba a pocs metres de les activitats i els serveis d’aquest sector.

Restaurant La Borda (Cota 2.000) - (+376) 741 461

El restaurant ubicat a la cota 2000 ofereix cuina casolana típica de muntanya, amb una carta adaptada a cada temporada , amb productes autòctons i prioritzant els productes km0, una filosofia que es trasllada a tots els punts de restauració de Naturland . La borda gaudeix d’una terrassa assolellada o be d’un espai interior amb la seva llar de foc. Et recomanem fer la teva reserva per a gaudir de l’excel·lent proposta de la seva carta de temporada.


La Cervesera (Cota 2.000)

Aquest és un espai ideal per a compartir un àpat enmig d’un entorn incomparable; Cuina on predomina la carn a la brasa i plats per a compartir, a la zona de la terrassa de la cota 2000, que gaudeix de 300 dies de sol l’any. No cal reservar taula. Pots compartir taula amb amics o família, l’espai gaudeix de taules grans en un entorn incomparable.