TOBOTRONC

El tobogan alpí més llarg del món: 5,3 km d’emocions.

No et perdis l’activitat més coneguda de Naturland. Puja i gaudeix de sensacions úniques i emocions naturals.

Un dels principals atractius lúdics de Naturland és el tobogan de natura més llarg del món, amb un recorregut de 5,3 km. El Tobotronc et proposa un viatge pel bosc assegut en un trineu biplaça que pots controlar en tot moment. Una nova manera de conèixer la natura de la Rabassa i les muntanyes d’Andorra.

Els nens fins als 13 anys poden accedir al tobotronc amb una alçada mínima de 1'20m, i sempre hauran d'anar acompanyats per un adult major de 18 anys.

A partir de 14 anys, s'accedeix a la tarifa d'adult i es pot accedir sol a l'activitat. 

El pes màxim per trineu és de 160kg, per tant, el pes que sumin les 2 persones que vagin en el trineu no pot superar aquest pes màxim.

Informació ràpida

Nivell
fàcil
Adult
Màxim Persones
2
Altura
1.20
 (min)
Pes
160
Preu
Des de 15€

INFORMACIÓ

  • El tobotronc és una activitat que no fa d’enllaç entre els sectors de la cota 1600 a la cota 2000. L’enllaç entre els 2 sectors es fa només per carretera. En cas de pluja o neu, i per raons de seguretat, Naturland pot decidir tancar l’activitat, sense prèvi avís.
  • La durada de l’activitat és d’aproximadament uns 20minuts, amb 11 minuts de pujada i una baixada lliure, on podràs controlar en tot moment la teva velocitat. Esta prohibit parar durant la baixada i s’ha de respectar la distància mínima de 25 metres entre el teu trineu i el del davant. El trineu que portis al darrera també haurà de respectar la distància dels 25 metres de seguretat.
  • A les caixes t’assignaran una hora d’accés a l’activitat que hauràs de respectar. El personal et pot denegar l’accés a l’activitat si no respectes l’hora. Recorda que aquesta hora la donem per assegurar la distancia de seguretat en les cues i per a que puguis gaudir al màxim de totes les altres activitats del centre.
  • Trobaràs totes les indicacions de seguretat durant tot el recorregut.
  • Cal seguir totes les indicacions del nostre personal.
  • Cal dur el cinturó de seguretat durant tot el recorregut.
  • Està prohibit pujar amb motxilles, bosses de mà o qualsevol altre article que portis lligat al cos. No pots fer fotos durant el recorregut. Cal guardar tots els teus articles en butxaques tancades. Està prohibit l'accès a dones embarassades. Atenció si portes ulleres. Naturland no es fa responsable si perds algun article durant el recorregut, no el podràs recuperar. Pots deixar els teus articles al teu vehicle o bé utilitzar les taquilles que tenim (cost 1 €).
  • Pensa en portar roba adaptada, recorda que estàs a 1600 metres i que el tobotronc puja fins als 2000 metres d’alçada, per tant et recomanem roba adequada a les temperatures de la temporada que ens visitis. També hauràs de dur calçat tancat.
  • Us informem que en temporada alta, els horaris del matí d'accés al tobotronc estan reservats per aquelles persones que adquireixen l'entrada AVENTURA.
  • El tiquet únic de tobotronc l'heu de comprar online, i només estaran disponibles en els horaris de la tarda.

FOTO TOBOTRONC

No et deixis el millor record de la teva baixada al tobogan de natura més llarg del món. Pots adquirir la teva foto digital o impresa. El preu de la foto digital és de 7€. 

Comparteix la teva foto a les XXSS i etiqueta’ns. Seràs l'enveja de tothom.

Et pot interessar

Els nens de 1’20m d’alçada i fins a 13 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult major de 18 anys. La persona adulta serà la qui vagi asseguda a la part del darrera del trineu i que controlarà els frens durant la baixada.
Els nens amb una alçada menor a 1’20m no podran realitzar l’activitat.
Ultima pujada: 30 minuts abans del tancament del parc.