TOBOTRONC

Un viatge únic en Tobotronc i un deliciós menú

TOBOTRONC + MENÚ

El tobogan alpí més llarg del món! 5,3 km d'emocions pel bosc d'Andorra Gaudeix de la pujada a Tobotronc des de cota 1600 a cota 2000, on només has d'asseure't al trineu biplaça i gaudir de les vistes; Arribant al punt més alt, prepara't per a una baixada inoblidable i trepidant, en la que controles la velocitat però no controles l'adrenalina! I combina l'experiència amb un deliciós menú.

L’activitat del tobotronc es realitza amb l’entrada Aventura, Aventura + o Muntanya (Consultar entrades). També tens l’opció de fer tobotronc + menú o tobotronc al capvespre,

L'activitat més coneguda de Naturland i una de les activitats més divertides d'Andorra.

El Tobotronc inclou un viatge de pujada i baixada, amb una durada de 20 minuts aprox. des de la cota 1600. El trineu biplaça et permetrà controlar-ne la velocitat en el descens. Prova-ho i experimenta sensacions úniques descobrint el principal bosc de Sant Julià de Lòria: La Rabassa i emporta't un record únic a casa: la divertida foto que podràs veure i comprar a la botiga de la cota 1600. No oblidis compartir-la a xarxes socials i etiquetar-nos @naturland_andorra #respiraemocions!

Els nens a partir de 1,20m poden gaudir del Tobotronc, i fins als 13 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult major de 18 anys. A partir de 14 anys, hi poden accedir sols. El pes màxim per trineu és de 160kg. El Tobotronc és una activitat inclosa únicament a l'Entrada Aventura, l'Entrada Aventura+, l'Entrada Muntanya i al pack Tobotronc + MenúReserva ara i aconsegueix el millor descompte.

 

*En caso de lluvia, y por razones de seguridad, Naturland puede cerrar el Tobotronc sin previo aviso hasta que las condiciones meteorológicas permitan volver a abrirlo.

Normes de seguretat