TOBOTRONC

No et perdis l'activitat més coneguda de Naturland i una de les activitats més divertides d'Andorra. El Tobotronc inclou un viatge de pujada i baixada, amb una durada de 20 minuts aprox. des de la cota 1600. El trineu biplaça et permetrà controlar-ne la velocitat en el descens. Prova-ho i experimenta sensacions úniques descobrint el principal bosc de Sant Julià de Lòria: La Rabassa i emporta't un record únic a casa: la divertida foto que podràs veure i comprar a la botiga de la cota 1600. No oblidis compartir-la a xarxes socials i etiquetar-nos @naturland_andorra #respiraemocions!

Els nens a partir de 1,20m poden gaudir del Tobotronc, i fins als 13 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult major de 18 anys. A partir de 14 anys, hi poden accedir sols. El pes màxim per trineu és de 160kg. El Tobotronc és una activitat inclosa únicament a l'Entrada Aventura, l'Entrada Natur2 i al pack Tobotronc + MenúReserva ara i aconsegueix el millor descompte.

 

 

 *En cas de pluja, i per raons de seguretat, Naturland pot tancar el Tobotronc sense avís previ fins que les condicions meteorològiques permetin tornar-lo a obrir.