Forfet d'esquí + lloguer complet

L'esquí de fons és un esport d'hivern que poden practicar la majoria de les persones, es pot fer des de nens i no requereix una forma física excel·lent. La gran diferència respecte a l'esquí alpí és que no es practica en pendent, sinó en terrenys plans o ondulats, per la qual cosa la seva pràctica resulta menys perillosa. És, per tant, una bona manera de prendre contacte amb la neu per a aquells que encara no s'han atrevit amb els esports hivernals. A Naturland us oferim pistes adaptades a tots els nivells, una àmplia zona d'iniciació on poder experimentar amb aquest esport.

Us recomanem assistir a un curs d´iniciació. Per això podeu contractar el paquet forfet + lloguer material + curs iniciació, els nostres monitors us donaran les primeres pautes per entrar en confiança i poder aprendre aquest esport.

Equip propi recomanat: roba d'abric lleugera, impermeable i còmoda, roba interior calenta, guants, ulleres de sol, crema protectora, aigua i algun aliment com barreta energètica o fruita.