Com arribar i aparcar

Naturland es troba a menys de 30 minuts del centre d'Andorra

On ens trobaràs?

Per arribar a la cota 1600 de Naturland (on trobareu el Tobotronc, entre moltes altres activitats i el restaurant El Foc) només trigareu 10 minuts amb vehicle des del poble més proper, Sant Julià de Lòria, i 30 minuts aproximadament des del centre d'Andorra. Si prefereixes començar el teu dia per la cota 2000 (on es troba el Naturland Bike Center o les rutes a Cavall a més del restaurant La Borda) seran només 10 minuts més.

Quin transport utilitzaràs?

Per arribar amb cotxe o vehícle particular segueix aquest enllaç que et portarà fins a cota 1600, o aquest enllaç per arribar a cota 2000. A les dues cotes de Naturland, disposaràs de pàrquing gratuït per turismes i motocicletes. En cas de desplaçar-te en furgoneta o autocaravana, la pernoctació haurà de ser al pàrquing de la cota 2000.

Per arribar amb transport públic haureu de consultar els horaris de les línies d'autobús que cobreixen el trajecte. El transport públic només arriba a Naturland cota 1600 el cap de setmana. Si vols venir entre setmana o accedir a cota 2000 hauràs d'utilitzar un altre mètode de transport. Consulta els trajectes i horaris del Bus Comunal Clipol des de Sant Julià de Lòria fins a Naturland. Si vens des d'un altre punt d'Andorra, consulta Bus Andorra per arribar a a Sant Julià de Lòria.

Per arribar amb taxi, contracta directament el teu trajecte contactant amb la Central de Taxis d'Andorra

Cota 1600

Cota 2000

<