Consells i recomanacions

Amb reserva d'entrades

Verifica en quin sector tens les activitats reservades. Si has reservat una Entrada amb varies activitats, t’indiquem en quin sector estan a l’apartat d’activitats. Si tens activitats a les dues cotes, et recomanem començar per les de la cota 2000 al matí, ja que la cota 1600 sol estar més atapeïda als matins. Un cop arribis et pots dirigir a les caixes reservades per aquells clients que tenen RESERVA. Allà et bescanviaran la teva reserva per les entrades o activitats contractades.

Recorda que per pujar al tobotronc o al airtrekk no pots dur ni motxilles, ni bosses de mà, ni res lligat al voltant del cos o la cintura; Et recomanem que ho deixis al teu vehicle, o bé a les taquilles que tenim al centre (Cost 1€). No podràs fer fotos durant l’activitat, per tant et recomanem deixar el teu mòbil guardat o be dur-lo en una butxaca que puguis tancar. Si portes ulleres, també et recomanem que no les portis durant aquestes activitats, ja que cors el risc de perdre-les. Recorda que durant el trajecte del tobotronc està totalment prohibit parar, per tant si perds algun objecte, ja no el podràs recuperar.

Si desitges dinar en un dels nostres restaurant a la carta, et recomanem que facis la teva reserva anticipada al nostre departament de reserves, o bé per mail a info@naturland, o be per telèfon al (+376741461).

Et recomanem que vagis equipat amb una peça protectora per la pluja, una gorra que et protegeixi del sol, calçat tancat i roba còmode. També et recomanem que et posis crema protectora pel sol. Si t’oblides d’algun accessori, sempre et podràs equipar a les nostres botigues. Recorda que estaràs entre 1600 i 2000 metres d’alçada. El clima de muntanya és agradable, però cal protegir-se.

Et recomanem consultar les activitats, les seves condicions i limitacions abans de la teva visita; planifica’t el dia, pensa on dinaràs. Tingués en compte que el desplaçament entre el sector de la cota 1600 i el de la cota 2000 l’has de fer amb el teu vehicle.

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres.

Si encara no has fet reserva

Mira a la web totes les activitats que tenim, tots els paquets que oferim, d’aquesta manera et podràs planificar millor la teva visita i la teva estada a Andorra.

Per més informació sobre l’oferta turística d’Andorra pots consultar Visit Andorra.