Escoles

Naturland gaudeix d’una llarga trajectòria en oferir activitats de caire lúdic, esportiu i educatiu per els diferents sistemes educatius, adaptem les propostes a les necessitats de l’escola, a les edats dels alumnes i segons la temporada de l’any en la que ens trobem, tenim una oferta per a cada estació de l’any.

L’entorn natural en el que ens trobem és l’eix de totes les nostres activitats, observem com es transforma la natura, com evoluciona la flora i la fauna autòctona, complementem les propostes amb l’oferta esportiva de l’esquí de fons o les raquetes de neu a l’hivern i en l’inici de la primavera, o les sortides guiades de senderisme a l’estiu i la tardor. Disposem d’unes instal·lacions molt amplies per a grups, amb un alberg de 116 llits, i diferents sales polivalents per a dinars.

Naturland i La Granja, Ability Training Center, referent en Educació Emocional Aplicada, arriben a un acord perquè el Mètode La Granja© sigui present a Andorra i en les activitats escolars de Naturland.

El mètode la granja© un veritable accelerador de competències

El Mètode La Granja© és una metodologia basada en la pràctica i l’entrenament de les competències emocionals de nens, joves i adults, amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona, evidenciant canvis significatius després del seu pas per La Granja. Amb divertides activitats Outdoor amb animals, cavalls de doma natural o activitats d’aventura, s’entrenen habilitats com la cohesió, el treball en equip, la superació de pors, l’autoestima, l’autonomia o la capacitat per tolerar la frustració.

El Mètode La Granja© s’està provant des de l’any 2005 amb els més de 20.000 nens i nenes que cada any passen per les seves instal·lacions de Barcelona i Madrid. 

Properament us informarem dels nostres productes per escoles.

Solicita más información

Webform