VISITA AL PAPA NOEL A NATURLAND

Places exhaurides

Papa Noel torna a Naturland!

Un any més, Papa Noel i els seus follets es troben a les muntanyes de Naturland, amb un propòsit especial… crear moments inoblidables per tots aquells infants que vinguin a gaudir d’aquesta experiència. Acollirem les famílies en l’entorn de la cota 2000, per viure una divertida activitat acompanyats pels follets més intrèpids!

No volem desvetllar tots els secrets, però el que si necessitem, és que tots els nens i nenes vinguin amb moltes ganes de participar! Sens dubte, la llum màgica de Nadal ens acompanyarà en l'aventura. Per recuperar forces,en acabar aquesta petita aventura, totes les famílies gaudireu d'un bon berenar, prop de la llar de foc, al restaurant La Borda de Conangle, acompanyats sempre dels follets, que us seguiran animant amb jocs i manualitats. Durant el berenar, es farà partícips a totes les famílies de la seva visita personalitzada amb Papa Noel, on segur arribarà el moment més àlgid de la nit, i on la màgia cobrarà vida per uns instants!

Ho tenim tot preparat perquè gaudiu d'un Nadal ple de màgia i aventura ! Recordeu que les places són extremadament limitades!

 

22 de desembre, últimes places disponibles!

Detall i condicions de la reserva :

El preu inclou: Activitat amb els follets, berenar dolç i salat, tallers amb els follets i visita personalitzada amb el Pare Noel.

L'activitat es durà a terme al sector de la cota 2000 de Naturland.

El lloc de trobada serà la terrassa de La Borda de Conangle a les 17.30 h, i tindrà una durada d’aproximadament 3 hores.

Degut a l'exclusivitat de l'activitat, no hi haurà dret a cancelació.