VISITA AL PAPA NOEL

Del 3 al 10 i el 17, 18 i 23 de desembre

Últimes places disponibles pel dia 18
El Pare Noel farà una visita exprés a Naturland, i aprofitarà per veure als nens que vulguin entregar-li la carta, o simplement compartir amb ell un moment únic i inoblidable.

NO DEIXIS AQUEST NADAL SENSE MÀGIA!

Les famílies que vingueu a visitar el Pare Noel a Naturland podreu gaudir d'una càlida benvinguda i d'una divertida activitat dirigida pels nostres follets. En un entranyable joc per grups i a l'aire lliure ajudareu als follets a resoldre un misteriós enigma! Sens dubte la llum màgica de Nadal us acompanyarà en l'aventura. En acabar el joc, totes les famílies podreu gaudir d'un bon berenar al restaurant La Borda de Conangle. Durant el berenar, els follets us faran participar en un seguit de treballs manuals i jocs, i alhora us aniran avisant per famílies perquè feu una visita exclusiva amb el Pare Noel.

Ho tenim tot preparat perquè gaudiu d'un Nadal ple de màgia i aventura. No us ho perdeu. Les places són extremadament limitades!

Preu: 52 € /persona (adults i nens a partir de 2 anys)

El preu inclou: Activitat amb els follets, berenar dolç i salat, tallers amb els follets i visita personalitzada amb el Pare Noel.

L'activitat es durà a terme al sector de la cota 2000 de Naturland. El lloc de trobada serà la terrassa de La Borda de Conangle a les 17.30 h, i tindrà una durada d’unes 3 hores aprox.

La reserva de l'activitat no contempla la devolució per cancel·lació a causa de l'exclusivitat de l'activitat.

Webform
Afegir els nens participantes
Per a cada nen, afegeix nom, edat, aficions i el regalo que ha demanat al Pre Noel. Pots afegir participants fent click al botó "Afegir unaltre participant"