HISTÒRIA

EVOLUCIÓ DE NATURLANDIA A NATURLAND

Els inicis del Camp de neu de La Rabassa daten de 1994, amb els primers 5 km de pistes d’esquí de fons. Entre els anys 1995 i 1996 s’amplia l’estació d’esquí de fons de la Rabassa amb 10 km mes de pistes i es construeixen instal·lacions com el xalet de l’estació. Posteriorment es construeix un parc de tobogans de neu i magatzems per maquinària i equipaments. Es realitzaran actuacions d’accés per la carretera i pàrquing per estacionar els vehicles dels visitants fins que a l’any 2000 es crea finalment el pla especial d’ordenament del Camp de Neu de La Rabassa.

Paral·lelament, les instal·lacions de la cota 1600 es van construir com a Seu de la disciplina de tir dels Jocs dels petits Estats de 1991. Unes instal·lacions que durant uns anys van estar infrautilitzades.

Durant el 2007 es construeix el tobotronc que s’inaugura al febrer del 2008, donant el tret de sortida de la marca Naturlandia (actualment NATURLAND), que unia el camp de Neu de La Rabassa amb les instal·lacions del camp de tir de la 1600. Amb la creació de Naturlandia, s’han anat desenvolupant diferents activitats al voltant dels dos sectors fins a esdevenir un referent d’oci natural al país. La trajectoria de Naturlandia arriba fins a data d’avui on donem un nou tret de sortida amb una nova marca, NATURLAND, que es conseqüència de l’evolució dels mercats, de les necessitats i demandes dels clients i del desenvolupament sostenible que demana l’entorn.