NATURLAND BIKE centeR

El Naturland Bike Center és l'espai ideal per gaudir de la bici a les muntanyes de La Rabassa. Si ets un apassionat de les dues rodes, aquest serà el teu espai preferit. Disposem de circuits i zones tècniques adaptades a tots els públics: tant si ets principiant com expert, o si prefereixes venir en família, aquí trobaràs l'adrenalina que busques! Les zones se situen principalment a la cota 2000 de Naturland, tot i que hi ha un circuit que connecta amb cota 1600, el servei de Shuttle et portarà novament a cota 2000.

La consciència mediambiental és clau en aquest projecte. Tots els circuits s'han creat evitant fer malbé l'entorn i a més a més, són plenament accessibles en e-bike. I en aquesta línia, oferim tot el que necessites per gaudir de la teva jornada: lloguer de MTB i e-bike, rutes guiades, Shuttle, punt mecànic i molt més.

A banda de la part esportiva, no oblidem l'important que és recuperar energia amb un bon dinar, i no hi ha millor manera d'acabar la teva pedalada que a la terrassa de La Borda de Conangle.

Preguntes freqüents

Tens dubtes?