Naturland Enduro Race 2023

La NATURLAND ENDURO RACE torna aquest 2023 amb la segona edició els propers dies 24 i 25 de juny.

No t’ho pots perdre!

Aquest any formem part del calendari de proves de la Copa Catalana, i tenim tots els ingredients per oferir la millor de les experiències d’enduro!

Un cap de setmana, amb circuits exigents, però alhora que permetran deixar córrer la bicicleta, perquè trobeu el FLOW que tant busqueu!

 

Gaudeix de Naturland al 100%

Tots els inscrits abans del 31 de maig, invitació per a 2 persones per gaudir aquell cap de setmana de les activitats de l’entrada Aventura, valorades en 60 euros.

 

L’esdeveniment es farà íntegrament a Naturland, i la base de la cursa, amb la Race office, es trobaran al SECTOR COTA 1600, crta. de La Rabassa, km.8, de Sant julià de Lòria.

Estem a tant sols 8km del poble de Sant Julià de Lòria, on podeu trobar allotjaments, restaurants i comerços de tot tipus.

Descobreix els més de 70km de pistes que té el nostre BIKE CENTER així com tots els seus serveis. Et regalem un Bike pass amb la teva inscripció perquè en puguis gaudir un altre dia!

A més, amb l’inscripció gaudiràs de dues entrades Aventura pel mateix dia de la competició si vens en família, ells podran gaudir de totes les activitats que oferim a la Cota 1600, a més de rebre el seu suport a la competició, ells ho passaran genial a Naturland.

 

PROGRAMA DE LA CURSA

Descobreix tot el programa de la cursa. 

US ESPEREM AL SECTOR DE LA COTA 1600 DE NATURLAND.

A partir del dissabte 24 de juny.

 

Allotjament

Descansa al nostre Alberg els dies de la carrera.

 

Allotja't en el nostre modern alberg amb habitacions múltiples, totes amb lliteres i capacitat de 8 a 12 persones.

Els serveis i dutxes estan situats fora de les habitacions, en còmodes vestuaris, un per a dones i un altre per a homes.

Les instal·lacions compten també amb una sala de menjador amb televisors, sala de jocs i wifi gratuït.

 

PATROCINEN


COL·LABOREN