Accessibilitat i normativa

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I RESERVA

Totes les activitats de Naturland estan subjectes a condicions climatològiques. Les interrupcions o les limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap devolució. Reviseu la previsió abans de la compra, recordeu que a Andorra el clima és canviant.

 • Podeu cancel·lar la reserva amb més de 48 hores d'antelació i rebreu el reemborsament íntegre.
 • Entre les 48h prèvies i el dia de la reserva a les 00.01h es penalitzarà amb el 10% del total de la reserva.
 • El mateix dia de la reserva no es permeten cancel·lacions amb devolució. Us oferirem un canvi de data limitat perquè vingueu en un altre moment a fer les activitats.
 • En cas de pluja o tancament de les instal·lacions per part de Naturland, us oferim un canvi de data limitat perquè vingueu en un altre moment a realitzar les activitats. Aquesta opció és també vàlida en cas d'haver fet servir part de l'entrada, les activitats no realitzades es podran fer en un altre moment.

Les compres fetes directament a taquilles tenen garantia de meteorologia, les activitats no realitzades per tancament per causes meteorològiques es podran venir a fer un altre dia, sempre que es conservi la polsera original.

ACCESSIBILITAT AMB MOBILITAT REDUÏDA:

Naturland ofereix accés a algunes activitats per a les persones amb mobilitat reduïda, consulteu prèviament amb el departament de reserves booking@naturland.ad o el personal del centre per definir quines poden adaptar-se a les vostres circumstàncies.

 • Tobotronc (Cota 1600 – accés per cota 2000): Si teniu mobilitat reduïda, aviseu abans de la vostra arribada per poder rebre un millor servei i gaudir del tobotronc a Andorra. Necessitaràs venir amb 2 acompanyants majors de 18 anys (un d'ells amb carnet de conduir). El protocol de seguretat no permet fer el circuit de pujada, per això hauràs de pujar amb el teu vehicle fins al sector de la Cota 2000 amb tots dos acompanyants. Allà podràs agafar el tobotronc amb un acompanyant, que serà la persona que s’assenti a la part de darrere del trineu i dirigeixi els frens durant la baixada. Un cop a baix, el personal t'ajudarà a instal·lar-te mentre esperes que el teu segon acompanyant baixi el teu vehicle personal per a la recollida.
 • Excursió amb swincar (Cota 1600): A l'estiu disposem d'un vehicle 4x4 elèctric totalment adaptat per a la conducció. Són vehicles de dues places, per tant, hi pots anar acompanyat.
 • Buggy (hivern, cota 1600) o Excursió amb buggy (estiu, cota 2000): Els vehicles 4x4 biplaça permeten l'accés amb un acompanyant major d’edat.
 • Tir amb arc (Cota 2000): L'accés al tir amb arc està adaptat. El monitor t'indicarà com t'has de col·locar.
 • Prat de Conangle (Cota 2000): Durant la temporada d'estiu tenim un recorregut dins del Prat de Conangle, on podeu accedir i gaudir de la natura d'Andorra en estat pur. Podràs veure els animals de granja, els ponis i els cavalls que passegen.
 • Serveis: L'accés a les zones de serveis i restauració estan adaptades; a la Cota 1.600, tens accés a la Cafeteria, el restaurant el Foc, el Sanobanano, el Xiriburguer i el Xiricrep. També tenim WC adaptat a les dues cotes. Al sector de la Cota 2000, demana'ns que t'obrim l'accés per rampa a les nostres taquilles.

MASCOTES:

La teva mascota pot visitar Naturland amb tu, tant la Cota 1600, com la Cota 2000, sempre que la portis degudament lligada. No podreu accedir a l'interior del restaurant, però podeu passejar per tot l'entorn exterior. Tenim punts de restauració amb terrassa on podràs estar amb la teva mascota. Et demanem que siguis net amb l'entorn i que puguis recollir tots els excrement. Amb la teva mascota no et podràs acostar a les pistes d'esquí de fons, a l'espai granja, als ponis, ni als cavalls.

NORMATIVA GENERAL DE COMPRA:

 • L'entrada (personal i intransferible) té un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l'entrada a un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l'accés al recinte, declinant el parc de tota responsabilitat.
 • Queda totalment prohibida l'entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d'objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants.
 • El portador d'aquesta entrada accepta que se us pugui demanar que presenti el passaport o document d'identitat per verificar la vostra identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix, també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l'hora d'accedir al parc, amb l'única finalitat de verificar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa, en cas de negar-se el registre, us podrà ser denegada l'entrada al parc.
 • De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l'accés al recinte al portador d'aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre'n l'entrada, es podria crear una situació de risc, perill o desordre públic. De la mateixa manera, es podrà procedir per expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites.
 • El parc es reserva el dret de canviar o alterar el programa d'activitats, així com modificar-ne l'hora d'obertura i el tancament. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada.
 • Si per causes de força major o d'altres degudament justificades el parc es veiés obligat a no obrir les instal·lacions, s'ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l'entrada.
 • La possessió de l'entrada no dona dret al posseïdor o a tercers, a utilitzar-la o al seu contingut amb finalitats publicitàries, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig).