Ruta dels Traginers

Ruta XC/END Blava

 

El lloc d’inici i fi de la ruta és a la cota 2000, té un desnivell de 120m, 3,3km i una durada aproximada de 45min.


La ruta XC blava és l’itinerari perfecte per començar a gaudir de la bici en un entorn 100% integrat al bosc, per tant s’adapta a tu!! Si ets experimentat en el món del ciclisme et servirà com a “start lap” un primer escalfament i si comences a iniciar-te en el món MTB et servirà per començar a agafar pràctica i endinsar-te en aquest món.
Un cop et trobis a la base, iniciaràs el ascens per una pista forestal que puja de forma tranquil·la i progressiva, perfecta per un primer contacte amb la bici.
Posteriorment de l’ascensió per pista t’endinsaràs al bosc on seguiràs pujant per un camí uns 100m el qual et portarà a un dels primers descensos, senzill i sense gaire desnivell, perfecte per començar a tenir sensacions.


Aquesta primera baixada et portarà a la zona oberta de l’àrea de Conangle, el lloc i les vistes ideals per parar un minut, gaudir del paisatge i fer una foto.
En aquest punt tindràs l’opció de retornar a la base, en el cas que t’hagi resultat molt complicat el tram fins aquí. Per fer el retorn simplement hauràs de seguir les indicacions per una pista forestal senzilla que et portarà a la cota 2000.


Si pel contrari tens ganes de seguir la ruta, és el moment d’iniciar la segona pujada de nou per una pista forestal amb vistes al Pic Negre. Un cop acabada l’ascensió arribaràs al refugi de Roca de Pimes, situat a 2.135m i on es troba el punt més alt de la ruta. En aquest punt començaràs el descens cap a la base. Una baixada integrada de la forma més natural al bosc, on hi podràs trobar petits salts, suports en les curves i molta adrenalina.

Rura traginersSegment ruta traginers

 

Descarrega't el track en format GPX