Esquí nòrdic

Gaudeix de l’esquí nòrdic, un esport idoni per descobrir La Rabassa i conectar amb el seu entorn.

L'esquí de fons és un esport d'hivern que poden practicar la majoria de les persones, es pot fer des de nens i no requereix una forma física excel·lent. La gran diferència respecte a l'esquí alpí és que no es practica en pendent, sinó en terrenys plans o ondulats, per la qual cosa la seva pràctica resulta menys perillosa. A més a més, el material és lleuger i cadascú pot anar al seu propi ritme. És, per tant, una bona manera de prendre contacte amb la neu per a aquells que encara no s'han estrenat amb els esports hivernals.

A Naturland us oferim pistes adaptades a tots els nivells, una àmplia zona d'iniciació on poder experimentar amb aquest esport. Us recomanem assistir a un curs d´iniciació. Per això podeu contractar el paquet EMOCIONS A FONS o l’entrada LA RABASSA, o be contractar una classe particular a l’escola d’esquí. Els nostres monitors us donaran les primeres pautes per entrar en confiança i poder aprendre aquest esport, i així podran continuar esquiant tota la estona que ho desitgin.

A més, si ja ets un esquiador experimentat i el que vols és practicar aquest esport, pots comprar el paquet de forfet de dia + lloguer complet de material.

Si ja ets un esquiador habitual, tens el teu material, pots comprar el forfet de 1 o més dies, i posar en practica la teva tècnica.

Equip propi recomanat: roba d'abric lleugera, impermeable i còmoda, roba interior calenta, guants, ulleres de sol, crema protectora, aigua i algun aliment com barreta energètica o fruita si vols esquiar una bona estona. També pots recuperar forces al restaurant La Borda, on t’espera una autèntica cuina de muntanya. Si a més vols descansar en un petit hotel a peu de pistes, hem obert recentment 8 habitacions, descobreix la Borda Mountain Lodge, i completa la teva estada 100% Esquí nòrdic a Naturland.

Emociones a fondo
Emocions a fons
Vols un pack complet per provar l'esquí nòrdic? Forfet, material, classe d'esquí i dinar!
55€ adult / 50€ nen.
Entrada La Rabassa
Entrada La Rabassa
Entrada més complerta per aprofitar al màxim un dia a la neu
45€ adult / 40€ junior.
Escuela de esquí
Escola d'esquí
Una gama variada de cursos adaptada a tot tipus de nivells
Des de 25€
Forfait temporada 22-23
FORFET TEMPORADA NÒRDIC LA RABASSA
Forfait de esquí + material
Forfet d'esquí + lloguer complet
Accés a 15 km de pistes i tot el material necessari
27€ adult / 21€ nen.
Forfait 1 día Esquí Nórdico
Forfet 1 día Esquí Nòrdic
15 km de pistes d'esquí nòrdic per a tots els nivells
15€ adulto / 10€ niño.
Forfait dia skimo
Forfet dia skimo
Accés als 3 circuits de Skimo La Rabassa-Naturland
Mountain Pass
Forfait Mountain Pass
El Mountain Pass es un forfet que permet la practica de l’esquí de muntanya i les raquetes de neu a les estacions de Naturland, Ordino-Arcalis, Pal Arinsal i Grandvalira. També dona accès com a forfet per al peatons durant la temporada.