Trineus Kids

Naturland disposa d'una zona específica de trineus per a nens de 3 a 6 anys, l'espai trineus kids, situat davant de la terrassa del restaurant la Borda.

L'ús del trineu a la neu és potser una de les formes més divertides de gaudir del mantell nival. Als nens els encanta!

Una pràctica que cada cop té més seguidors, però que exigeix ​​un ús responsable per evitar accidents, tant als mateixos usuaris com a la resta dels visitants.

L'ús dels trineus s'ha de fer amb prudència i amb l'equip adequat (només amb trineus llogats a Naturland). La velocitat o el mal control del trineu poden provocar accidents. Aneu amb compte amb els altres usuaris, especialment amb els nens. Sigui respectuós amb aquesta norma, ja que la seva única finalitat és destinar un espai exclusiu per als més petits perquè puguin gaudir de la manera més segura.

La zona habilitada té una normativa específica que pretén conciliar els interessos de tots els usuaris i vetllar especialment per la seguretat. Cada dia l'equip encarregat del seu manteniment trepitja amb la màquina les zones habilitades per evitar la formació de banyeres i estendre al màxim el temps d'ús i gaudi. Algunes d'aquestes normes són:

  • No es permeten plàstics o altres elements no homologats per lliscar
  • Pugeu pels laterals de la pista per no ser atropellat
  • Frena abans d'arribar als matalassos protectors.
  • Eviteu romandre a l'interior de la pista i concentrar-vos en grups
  • No es permet el pas de gossos