Motos de neu

Descobriu el meravellós entorn de la Rabassa, a més de 2000 metres d'alçada, en un recorregut al mig dels boscos i amb espectaculars vistes a les muntanyes d'Andorra.

Aquesta sortida es fa amb guia expert, i en grup reduït.

Per a la conducció de la moto cal tenir 18 anys i el permís de conduir. Els acompanyants han de tenir una alçada mínima de 1'20m.

L´hora d´arribada per realitzar l´activitat ha de ser mínim de 20 minuts abans de la reserva. Naturland no es responsabilitza si els clients arriben tard; Tingueu en compte que heu de passar per taquilles i que potser hi ha cua de clients per comprar o bescanviar reserves d'altres activitats del centre.

Un cop a la cota 2000 podeu fer ús del pàrquing per aparcar el vostre vehicle de manera gratuïta.

Recordeu portar un bon calçat de muntanya, botes o après-skis, a més de guants i roba d'abric o d'esquí. Recomanem guardar les motxilles o peces que no necessiteu al vostre vehicle.

Si se segueixen totes les indicacions del nostre guia-monitor, no hi ha cap perill ni cap opció a accident, la ruta és segura.

Abans de la sortida el guia us demanarà de signar un document de responsabilitat, ja que en cas de no seguir les normes, el client es fa responsable dels defectes ocasionats al vehicle en cas d'accident.

Un cop tinguem posat el casc el guia començarà l'explicació del funcionament de la moto de neu i les normes de seguretat iniciant a continuació l'excursió. Serà un recorregut de 30 minuts amb grup reduït. A la meitat del recorregut efectuarem una parada perquè pugueu admirar la bellesa del paisatge i aprofitar per immortalitzar el moment. Podreu també en el cas que sigueu dos ocupants amb permís de conduir i més grans de 18 anys en una moto canviar de pilot perquè tots dos gaudiu de la sensació de conducció.

  • Conducció de la moto: 18 anys i amb permís de conduir.
  • Alçada mínima per a acompanyants: 1'20m d'alçada.

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ:

  • En arribar és imprescindible presentar el bo a les taquilles de venda de NATURLAND COTA 2000 (preferiblement digital), amb un mínim de 20 minuts d'antelació a l'hora reservada.

  • Si cancel·leu la vostra reserva amb un mínim de 48 hores abans del dia de la vostra reserva. (sempre abans de les 17h00) no s'aplicarà cap penalització. Si es cancel·la amb menys temps, s'aplica una penalització del 10%. Es pot modificar la data de la reserva 1 sola vegada, sense penalització, sempre abans de les 17h00 del dia anterior a la reserva. No es pot cancel·lar, ni té dret a cap devolució, ni modificació, si la cancel·lació o petició de canvi de data o hora es fa després de les 17h00 del dia anterior a la reserva.

  • No es faran devolucions en cas de no presentar-se a l’activitat. En cas d'arribar tard, no garantim disponibilitat per a una altra hora de sortida.