Moonbikes a Andorra

Activitat tancada temporalment per limitacions de neu al circuit.

Ràpida, silenciosa i divertida... aquests són els adjectius de les noves MoonBikes! Les primeres motos de neu elèctriques ultralleugeres les trobaràs a Naturland aquest hivern.

Aquest vehicle elèctric ofereix una nova manera de gaudir de les activitats hivernals, difuminant les fronteres entre la recreació i el transport. La seva velocitat pot arribar als 40 km/h, sense deixar petjada, 0 emissions, 0 soroll i 100% única!

Gràcies a la seva mida, pes ultralleuger i baix centre de gravetat, la seva conducció és molt fàcil.

MoonBikes us dóna la llibertat d'una bicicleta elèctrica amb la potència d'una motocicleta! No ho dubtis més, trobaràs a les moonbikes noves sensacions, una experiència inoblidable per gaudir de l´entorn de la Rabassa.

Les nostres sortides guiades es fan amb monitors experts que en tot moment us assessoren sobre la conducció del vehicle. Seguint les indicacions, gaudireu en plenitud d'aquesta activitat. L'activitat té una durada de 45 minuts, començant per l'explicació del monitor, a continuació, se'n prova la conducció, posem en pràctica el que explica el monitor i comencem la sortida; Gaudireu dels paisatges, passant per les zones més emblemàtiques de la Rabassa, el Refugi de Pimes i amb espectaculars vistes al Pla de Conangle i les muntanyes d'Andorra.

Aquesta activitat és apta per a adults a partir de 14 anys. Els vehicles són individuals.

Els menors de 18 anys han d'anar acompanyats a la sortida per un adult més gran de 18 anys que es faci responsable de la conducció del menor: pare/mare o tutor.

El preu de la sortida de 45 minuts és de 39,50€

EXPLORA LA NATURALESA AMB RESPECTE:

Explora la naturalesa, en total harmonia amb ella. Condueix sense so, Les MoonBikes són totalment respectuosa amb el medi ambient, així a Naturland seguim apostant per la mobilitat elèctrica, seguint els passos ja efectuats a l'estiu amb els Nous vehicles 4x4 swincar.