RUTES GUIADES AMB BICICLETA

A part del lloguer, també t’oferim sortides guiades amb e-bike on els nostres guies seran els responsables de transmetre’t tots els seus coneixements en muntanya i específicament en MTB.

Disposem de tres diferents rutes adaptades segon nivell físic i tècnic. Oferim dos horaris, de 11h a 13h o de 15h a 17hores, escull el que més et convingui i disfruta d'una excursió inolvidable. 

Aquest ESTIU us oferim el pack de RUTA GUIADA + DINAR A LA BORDA. Disfruta d'una ruta de 11h a 13h fent esport amb un dels nostres guies i recupera forces a la nostra borda! Gaudeix del menú a la nostra borda on menjaras plats deliciosos i fets amb productes de proximitat. 

A part us oferim la RUTA GUIADA DE TARDA, vine a fer la ruta de 15h a 17h amb el nostre guia. 

No ho dubtis i disfruta la teva ruta amb els nostres guies!

RUTA GUIADA D’INICIACIÓ

Rutes assequibles per als que vulguin descobrir el món de la ebike amb amics o família d’una forma plàcida i tranquil·la. Recorregut senzill i sense gaire desnivell, perfecte per començar a tenir sensacions pedalant.

RUTA GUIADA AVENTURA

Rutes adaptades a traves de camins i senders d’aventura pels habituals de la BTT que vulguin gaudir pedalant amb divertides pujades i baixades. Els nostres guies t’ensenyaran a descobrir els mecanismes i els secrets d’aquesta conducció tant especial, i al mateix temps descobrireu els racons més amagats de l'entorn de la Rabassa.

RUTA GUIADA ALPIN TRAIL “Pic Negre”

Per als bikers més experts, la Ruta del Pic Negre garantirà emocions fortes i ascensions èpiques. Traçats que alternant desnivells i baixades amb exigències tècniques que et permetran gaudir d’unes espectaculars vistes úniques a tot Andorra.

Preguntes freqüents

Tens dubtes?