Serveis

ESCOLA D'ESQUÍ

CLASSE COL·LECTIVA D'INICIACIÓ

Cursos d'iniciació a l'esquí nòrdic per iniciar-te de manera segura en aquest meravellós esport. Aprendràs les bases del material, els primers passos bàsics, les primeres tècniques, etc. La classe col·lectiva també està inclosa a Entrada La Rabassa i al Pack de Emociones a Fondo. Informa't!

 

CLASSE PARTICULAR (INICIACIÓ O PERFECCIONAMENT)

Perfecciona la teva tècnica de clàssic o patinador a les classes particulars (fins a 4 persones) que s'adapten a cada alumne de manera que la progressió sigui ràpida i assegurarem que gaudiu de l'hora de classe.


Per a més informació podeu contactar booking@naturland.ad Si us plau, tingueu en compte que si no s’arriba a l'hora, no podem garantir la classe; no hi haurà cap devolució en cas que no arribi a l'hora per a la classe.

BOTIGA 1600

La nostra botiga t’ofereix la possibilitat de comprar la teva foto baixant pel tobotronc, un excel·lent record que sempre et podràs guardar de forma digital. Naturland et proposa la seva nova línia de merchandising, on potser trobaràs una peça que voldràs per tu o per aquella persona especial que vols sorprendre.
T’oferim també la venda d’articles que et poden ser útils si te’ls has oblidat, com gorres, crema solar o mascaretes.

Reunions i dinars amb una àmplia capacitat

Naturland és un dels centres de lleure amb més opció de lloguer d'espais a Andorra. A la cota 1600 es troba el Celobert una sala polivalent de gran capacitat; la sala de reunions a ús; i el menjador de l'Alberg per a ús exclusiu del grup. A la cota 2000, el xalet Marmota i el xalet Esquirol es poden reservar tant per a reunions com per a dinars amb una àmplia capacitat.

Ens adaptem a les seves necessitats i oferim opcions de coffebreak i de menjars dels diferents restaurants, a tots els espais llogables. Consulteu amb el departament de reserves la disponibilitat i tarifes: booking@naturland.ad

Parc infantil

Naturland disposa d’un parc infantil gratuït a la cota 1600.

Els nens i els adults poden gaudir d'un parc situat entre arbres, simulant un bosc, que inclou tobogan, gronxadors, passarel·la de fusta i balancí.

Naturland ofereix també, en el mateix espai, taules de pícnic de lliure accés.

La seguretat és molt important a Naturland

Els monitors estan formats per atendre ràpidament qualsevol contratemps, i una selecció del personal disposa del títol de primers auxilis i de socorrisme per poder valorar i atendre les incidències mèdiques que passin. Naturland compta amb desfibril·ladors i zona d'infermeria tant a cota 1600 com a la cota 2000, encara que la primera valoració i els primers auxilis es realitzen directament al lloc de l'accident gràcies a l'equip de socorrisme mòbil.