Restauració Naturland

Descarrega les nostres cartes

Tots els nostres plats es cuinen al foc

RESTAURANT EL FOC

El Foc, ubicat al sector de la cota 1600, amb una carta adaptada als productes de temporada i on tot està cuinat de forma tradicional al foc; és un restaurant show cooking on el xef et sorprendrà cuinant davant una gran brasa. El Foc proposa un ambient distès i acollidor prop d’una gran llar de foc, envoltat de parets de fusta, el restaurant compta amb unes 50 places.
 

CARTA: Plats originals i fets al foc. Braseria de Muntanya, Gluten free.

RESERVES: +(376) 741461

 

Gaudeix del nostres FAST-FOOD

RESTAURANT-CAFETERIA 1600

A La Cafeteria trobareu plats per tots els gustos; menjar ràpid però de qualitat que prioritza els productes de proximitat, postres casolans, plats per compartir i entrepans. Podreu seure a la seva gran terrassa o a la part interior, ambdues ubicacions gaudeixen d’excel·lents vistes. La cafeteria compta amb unes 70 places interiors i unes 80 places a la seva gran terrassa.

Menjar variat per a tots el gustos; entrepans, plats per picar, pastissos de la casa i postres.

RACO EXPRÉS

El Racó Expréss és el teu espai per fer un cafè o un refresc i endur-te un Snack com patates xips, llaminadures o delicioses creps. Situat a l’entrada de l’edifici de la 1600, et permetrà fer la teva comanda i endur-te-la ràpidament per seguir gaudint del centre.

HORARI: Consultar.

Comparteix amb els teus les nostres especialitats a la brasa

LA CERVESERA

Aquest és un espai ideal per a compartir un àpat enmig d’un entorn incomparable; Cuina on predomina la carn a la brasa i plats per a compartir, a la zona de la terrassa de la cota 2000, que gaudeix de 300 dies de sol l’any. No cal reservar taula. Pots compartir taula amb amics o família, l’espai gaudeix de taules grans en un entorn incomparable.

HORARI: OBERT EN TEMPORADA D’ESTIU

Racions per compartir: principals a la brasa

Les millors hamburgueses amb carn Andorrana

XIRIBURGUER

Espai a l'aire lliure on podràs degustar una espectacular hamburguesa de carn d'Andorra (carn amb certificació dels ramaders d’Andorra). Una excel·lent opció si el que vols és menjar ràpid de qualitat per a poder gaudir al màxim de temps de les activitats. Gaudeix d’aquest espai obert en ple centre del sector de la cota 1600.

HORARI: OBERT EN TEMPORADA D’ESTIU

GAUDEIX DE LA MILLOR CUINA DE MUNTANYA

RESTAURANT BORDA DE CONANGLE

El restaurant ubicat a la cota 2000 ofereix cuina casolana típica de muntanya, amb una carta adaptada a cada temporada , amb productes autòctons i prioritzant els productes km0, una filosofia que es trasllada a tots els punts de restauració de Naturland . La borda gaudeix d’una terrassa assolellada o be d’un espai interior amb la seva llar de foc. Et recomanem fer la teva reserva per a gaudir de l’excel·lent proposta de la seva carta de temporada.

Menú i carta: Cuina de muntanya

RESERVES: +(376) 741461