Serveis

SERVEIS INCLOSOS AL BIKE PASS
 

  • Bike Repair Station: La persona encarregada de la botiga disposa d’un conjunt complert d’eines de forma gratuïta que t’ajudaran a cobrir les necessitats bàsiques de reparació de la teva bicicletes per que continuïs pedalant durant moltes hores més.

  • Punt neteja:  Disposes d’una karcher i uns suports per poder penjar la teva bicicleta i netejar-la de forma gratuïta.

  • Punt de recarrega ebike

  • Servei de SHUTTLE; Disposem d'un servei de Shuttle que et portarà de la cota 1.600 a la 2.000, els horaris són a les 11h, 13h o 16h i entra amb el bike pass. 

  • Venda de material de recanvi o reparació a la nostra NATURLANDSHOP, que es troba a la cota 2000.

  • Venda de complements i productes de nutrició esportiva

  • I sobretot no marxeu sense visitar la nostra  NATURLANDSHOP!  On hi trobareu roba de diferents marques, eines de bicicleta, complements, nutrició esportiva...

El Bike Center compta amb altres instal·lacions i zones per passar un dia increïble i gaudir amb la Mountain Bike. Amb aquestes zones el Bike Center completarà tots els elements tècnics necessaris per passar tota una jornada i realitzar entrenaments, statges o Bike Sumers Camps.

NATURLANDSHOP

A la cota 2000 de NaturLand trobareu la botiga, on hi trobaràs l’equipament ideal per a tu i els teus!! A dins de la botiga hi descobriràs les peces idònies si t’agrada l’esquí de fons, el running, la MTB, el trail o el senderisme totes elles de qualitat i disseny, sostenibles i funcionals, llestes per embarcar-te a les pròximes aventures.

SERVEI DE SHUTTLE

Un dels altres serveis que us oferim és el SHUTTLE

El servei de trasllat us recull des de la cota 1600 del parc, on acaba la pista vermell Gravity, i us deixa a la cota 2000, just on comencen la resta d'itineraris del bike center.

La llançadora triga aproximadament 20 minuts i les hores de recollida són a les 11h, a les 13h i a les 16h. 

 

Restaurant La Borda (Cota 2.000) - (+376) 741 461

El restaurant ubicat a la cota 2000 ofereix cuina casolana típica de muntanya, amb una carta adaptada a cada temporada , amb productes autòctons i prioritzant els productes km0, una filosofia que es trasllada a tots els punts de restauració de Naturland . La borda gaudeix d’una terrassa assolellada o be d’un espai interior amb la seva llar de foc. Et recomanem fer la teva reserva per a gaudir de l’excel·lent proposta de la seva carta de temporada.

La Cervesera (Cota 2.000)

Aquest és un espai ideal per a compartir un àpat enmig d’un entorn incomparable; Cuina on predomina la carn a la brasa i plats per a compartir, a la zona de la terrassa de la cota 2000, que gaudeix de 300 dies de sol l’any. No cal reservar taula. Pots compartir taula amb amics o família, l’espai gaudeix de taules grans en un entorn incomparable.

Preguntes freqüents

Tens dubtes?