Serveis

Aprofita els serveis complementaris que ofereix el teu Bike Pass, disponibles al Bike Center:

  • Punt mecànic express: A NaturlandShop disposem d'un kit d'eines bàsiques per cobrir les necessitats de reparació de la bicicleta i que puguis seguir pedalejant.
  • Punt de neteja: Posem a la teva disposició una mànega d’aigua a pressió i uns suports per poder penjar la teva bicicleta i netejar-la completament.
  • Punt de recàrrega ebike: Zona d'endolls per carregar la bateria de la teva ebike.
  • Shuttle remuntador: Servei de remuntador per desplaçar-te de cota 1600 a 2000 quan hagis realitzat una de les rutes que connecta ambdues cotes.
  • NaturlandShop: Venda de material de recanvi i de reparació, complements i productes de nutrició, i roba de diferents marques especialitzades.

Recuperar l'energia amb un bon menjar és important, i no hi ha millor manera d'acabar la pedalada que en algun dels RESTAURANTS de Naturland.

 

NATURLANDSHOP

A la cota 2000 de NaturLand trobareu la botiga, on hi trobaràs l’equipament ideal per a tu i els teus!! A dins de la botiga hi descobriràs les peces idònies si t’agrada l’esquí de fons, el running, la MTB, el trail o el senderisme totes elles de qualitat i disseny, sostenibles i funcionals, llestes per embarcar-te a les pròximes aventures.

SERVEI DE SHUTTLE

Un dels altres serveis que us oferim és el SHUTTLE

El servei de trasllat us recull des de la cota 1600 del parc, on acaba la pista vermell Gravity, i us deixa a la cota 2000, just on comencen la resta d'itineraris del bike center.

La llançadora triga aproximadament 20 minuts i les hores de recollida són a les 11h, a les 13h i a les 16h. 

Preguntes freqüents

Tens dubtes?