Zones Bike centre

RUTA D’INICIACIÓ BTT

La ruta d’iniciació BTT és troba al Prat de Conangle, un espai obert amb poc desnivell pensat tant pels més petits i els seus pares o acompanyants, com pels bikers que s'inicien i busquen un primer contacte amb el terreny.

L'itinerari és circular i permet començar a gaudir de la bicicleta sense generar un esforç aprofitant alguns dels elements tècnics bàsics per poder practicar i aprendre abans de sortir a la muntanya.

JUMPING ZONE

Zona amb salts de diferents nivells per poder practicar els millors salts i demostrar l'estil sobre la bicicleta.

La jumping zone és apta per adults i infants a partir de 7 anys. Aquesta zona permet divertir-se saltant i deixar-se portar per la emoció que guia els moviments... per això és important comprovar abans d'entrar si el teu nivell és suficient per superar els obstacles.

SKILL ZONE

La Skill zone és una zona enfocada a aquelles persones que ja tenen una tècnica elevada sobre la BTT. La pujada és fa amb un remuntador i desde dalt es fa una baixada vertical que requereix d'agilitat per arribar fins a baix. 

La skill zone és apta per adults i infants a partir de 7 anys. Has de saber que abans d’entrar a aquesta zona és important que comprovis si tens el nivell suficient per fer els obstacles.

PUMP TRACK

El Pump track es trobara davant del restaurant La Borda, el que permet observar a d'altres bikers i també poder controlar als més petits des de la terrassa.

El Pump track és un circuit de petites dimensions que es fa amb bicicleta gràcies a l'impuls de la inèrcia adquirida als salts o sots del circuit.

Si ets un usuari que t’estàs iniciant és el lloc ideal per començar a practicar tècniques bàsiques com la tècnica en corbes, l’equilibri sobre la bicicleta o la iniciació als salts. També és el lloc idoni si ets un biker expert i t’agrada fer un esclafament previ abans d’endinsar-te als itineraris XCO o gravity.

El pump track és apte per a adults i infants a partir de 3 anys amb supervisió.

KID’S ZONE

La Kid’s Zone també es situa davant de La Borda, per tant gaudiràs de la terrassa mentre tens els petits controlats en tot moment.

És una zona destinada als més petits, de 3 a 6 anys, amb poc desnivell i diferents obstacles a superar.

Preguntes freqüents

Tens dubtes?