JORNADES MICOLÒGIQUES "BOSC I TAULA"

“Aprèn a ser un bon boletaire”, amb la col·laboració de l’AR+I

La jornada es basa en una sortida de camp pel boscos de La Rabassa per aprendre a identificar el mon dels fongs i els bolets d’Andorra i saber diferenciar els grups de bolets tòxics i els comestibles. Descobrirem la importància que tenen aquests en la biodiversitat dels nostres ecosistemes.

Durant la passejada els nostres guies també explicaran els trets més diferenciadors de la tardor, com la caiguda de les fulles, el canvi de color de la natura o el comportament de la fauna autòctona en aquesta època de l’any. La passejada que durarà al voltant de les 2,5 hores permetrà gaudir dels espectaculars paisatges de muntanya en aquesta estació de l’any. Un cop finalitzada la sortida, es durà a terme un taller d’identificació de les mostres a càrrec d’un expert investigador de l'AR+I (Andorra Recerca + Innovació). La jornada finalitza amb un dinar que permetrà degustar un menú temàtic de tardor al restaurant de la Borda, ubicat a la mateixa C.2000 de Naturland.

Vine i gaudeix del nostre bosc i taula, t’esperem!

Programa

10:00h – Benvinguda i punt de trobada a la terrassa de La Borda, ubicada a la C.2000 de Naturland.

10:00-13:00h aprox. – Sortida de camp, “aprèn a ser un bon boletaire”,  acompanyats pel nostre guia i un investigador de l’AR+I (Andorra Recerca + Innovació).

13:00-13:30h aprox. – Taller d’identificació de les mostres.

13:30h aprox. – Dinar menú temàtic de “Tardor i muntanya”.

MENÚ

Aperitiu:
Xarrup de Crema d’Ortigues
Vermut Petroni

Entrants:
Amanida tèbia de Guatlles en escabetx de Bolets i Carbassa
L’Ou trufat amb Parmentier de Patates

Peix:
Corvina, Rovellons i Allioli negre

Carn:
Vedella d'Andorra amb Ceps i Xocolata

Postres:
Trufes de Xocolata i Safrà

Begudes:
Vi, Cervesa i Aigua KM0


PREUS:  45€ adult i 30€ nen ( 8 a 13 anys menú infantil)

*Mínim necessari de 10 persones i places limitades. Reserva amb antelació mínima de 24h.A partir de 8 anys .Caldrà roba d’abric, calçat de muntanya, impermeable, ampolla d’aigua, cistella i petit ganivet. Per causes meteorològiques, Naturland es reserva el dret d’anular la sortida. S’aplicaran les mesures i protocols necessaris vigents envers a la COVID19 al moment de desenvolupar l’activitat d’acord a la normativa de Llei del M.I Govern d’Andorra.

Per més informació i reserves enviar mail a info@naturland.ad o trucant al +376 741 463.