JORNADES MICOLÒGIQUES "BOSC I TAULA"

“Aprèn a ser un bon boletaire”, amb la col·laboració de "Andorra Recerca + Innovació".

La jornada es basa en una sortida de camp pels boscos de La Rabassa per aprendre a identificar el món dels fongs i dels bolets d’Andorra i saber diferenciar els grups de bolets tòxics i els comestibles. Descobrirem la importància que tenen aquests en la biodiversitat dels nostres ecosistemes. Durant la passejada el nostre guia també explicarà els trets més diferenciadors de la tardor, com la caiguda de les fulles, el canvi de color de la natura o el comportament de la fauna autòctona en aquesta època de l’any. La passejada, que durarà al voltant de les 2,5 hores, permetrà gaudir dels espectaculars paisatges de muntanya en aquesta estació de l’any. Un cop finalitzada la sortida es dura a terme un taller d’identificació de les mostres a càrrec d’un expert investigador de l'AR+I (Andorra Recerca + Innovació).
La jornada finalitza amb un dinar que permetrà degustar un menú temàtic de tardor al restaurant de la Borda, ubicat a la mateixa C.2000 de Naturland.
Vine i gaudeix del nostre bosc i taula, t’esperem!

Programa

JORNADA MICOLÒGICA

PROGRAMA

10:00h – Benvinguda i punt de trobada a la terrassa de La Borda, ubicada a la C.2000 del centre.

10:00-13:00h aprox.– Sortida de camp, “aprèn a ser un bon boletaire”,  acompanyats pel nostre guia i un investigador de l'AR+I (Andorra Recerca + Innovació).

13:00-13:30h aprox. – Taller d’identificació de les mostres.

13:30h aprox.– Dinar menú temàtic de “Tardor i muntanya”.

MENÚ

Aperitiu: Xarrup de crema de Ceps

Entrants: Amanida tèbia de Vedella d'Andorra en escabetx de bolets amb carbassa o L’Ou trufat amb Parmentier de Patates

Principal: El Bacallà confitat amb trompetes de la mort

o La Vedella d'Andorra amb bolets i xocolata

Postra: Trufes de xocolata i safrà

Begudes: Vi, Aigua KM0

PREUS:  45€ adult i 30€ nen (menú infantil).

*Si el nen volgués dinar el mateix menú que l'adult, hauria de pagar el preu d'adult.

 

 

*Mínim necessari de 10 persones i places limitades. Reserva amb antelació mínima de 24h.A partir de 8 anys .Caldrà roba d’abric, calçat de muntanya, impermeable, ampolla d’aigua, cistella i petit ganivet. Per causes meteorològiques, Naturland es reserva el dret d’anular la sortida.

Reserva ara