Fes-te el teu CARNET Naturland

Residents a Sant Julià de Lòria

Els residents a la parròquia de Sant Julià de Lòria poden adquirir el seu carnet emocions plata per un cost de 5€, presentant-nos un certificat de convivència. Aquest certificat el poden sol·licitar al departament de tràmits de l’Hble Comú de Sant Julià de Lòria. Poden entregar la seva sol·licitud a la cota 1600 de Naturland, a l'espai botiga, o bé poden deixar la seva sol·licitud a l'oficina de turisme de Sant Julià de Lòria i aquesta li sera tramitada en 7 dies. La recollida del carnet i el pagament es faran sempre a la botiga de la cota 1600 de Naturland. Més informació: info@naturland.ad

RENOVACIÓ CARNET PLATA LAUREDIANS 2020

Informem a tots els Lauredians que ja tenen el seu carnet, que a partir de l’1 de gener del 2021, s’haurà d’haver efectuat la renovació del carnet emocions plata per a poder gaudir de les activitats incloses en aquesta promoció. Per la renovació de l'any 2021, ja la poden tramitar a partir de l'1/12/2020. Aquesta renovació tindrà un cost de 5€ per carnet. Aquesta gestió es podrà fer amb el personal d'atenció al client de Naturland o be, enviant tota la informació necessària per correu electrònic a info@naturland.ad.

Recordem als Lauredians que no podran accedir a les activitats de manera gratuïta a partir de l’1 de gener del 2021 si no han fet la renovació del seu carnet amb l'any 2021. També els informem que des de l’1 de gener del 2020, cada renovació de carnet plata per pèrdua d’aquest tindrà un cost de 3€.

El carnet plata els dona accés gratuït a les entrades següents: CONANGLE, CONANGLE PLUS, LA PEGUERA i NATURKIDS.

L'ús del carnet es pot utilitzar 1 cop al dia i dona dret al consum d'una entrada al dia. L'ús del carnet es personal e intransferible.

Consultar l'espai tarifes per veure quines activitats estan incloses en cadascuna de les entrades.