NATURLAND BIKE CENTRE

El bike Centre és una de les grans novetats d’aquest estiu 2021, si ets un apassionat de les dues rodes, està pensat per a tu! El bike centre de NaturLand compta amb cinc circuits i diferents zones per a tots els nivells; principiants, famílies amb nens o experts en MTB.

El Natur Bike Centre vol ser un lloc on la consciencia mediambiental estigui sempre present. És per això que tots els circuits s’han creat pensant en no malmetre la naturalesa que ens envolta, a part seran accessibles amb e-bike. També s’oferirà el lloguer d’aquestes, tenint a la teva disposició bicicletes elèctriques. Alleugera la teva carrega i utilitza els nostres serveis de lloguer, on podràs disposar de bicicletes per mig dia (4 hores) o per dia complet.                              

A part del lloguer, també t’oferim sortides guiades amb e-bike on els nostres guies seran els responsables de transmetre’t tots els seus coneixements en muntanya i específicament en MTB.

Disposem de cinc circuits de diferents nivells, verd, blau, vermell o negre. Recorda que tenim un servei de Shuttle a la teva disposició per transportar-te de la cota 1.600 a la 2.000.

Un cop acabada l’activitat és el moment de recuperar forces a la nostra terrassa amb un dels nostres deliciosos menús pensats especialment per a tu!!

Preguntes freqüents

Tens dubtes?