Restauració Naturland

Tots els nostres plats es cuinen al foc

RESTAURANT EL FOC

Nou restaurant, ubicat al sector de la cota 1600, amb una carta adaptada als productes de temporada i on tot està cuinat de forma tradicional al Foc; un restaurant show cooking on el xef et sorprendrà cuinant davant una gran brasa. El Foc proposa un ambient distès i acollidor prop d’una gran llar de foc, envoltat de parets de fusta, el restaurant compta amb unes 50 places.
 

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies del 24 de juliol fins al 12 de setembre. Obert tots els caps de setmana del 15 de setembre fins a l'1 de novembre de 2021. 

CARTA: Plats originals i fets al foc.

RESERVES: +(376) 741461

GAUDEIX DE LA MILLOR CUINA DE MUNTANYA

RESTAURANT BORDA DE CONANGLE

El restaurant ubicat a la cota 2000 ofereix cuina casolana típica de muntanya, amb una carta adaptada a cada temporada , amb productes autòctons i prioritzant els productes km0, una filosofia que es trasllada a tots els punts de restauració de Naturland . La borda gaudeix d’una terrassa assolellada o be d’un espai interior amb la seva llar de foc. Et recomanem fer la teva reserva per a gaudir de l’excel·lent proposta de la seva carta de temporada.

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies fins a 12 de setembre, obert de dimecres a diumenge del 15 de setembre a l'1 de novembre del 2021.

Menú i carta: Cuina de muntanya

RESERVES: +(376) 741461

Comparteix amb els teus les nostres especialitats a la brasa

LA CERVESERA

Aquest és un espai ideal per a compartir un àpat enmig d’un entorn incomparable; Cuina on predomina la carn a la brasa i plats per a compartir, a la zona de la terrassa de la cota 2000, que gaudeix de 300 dies de sol l’any. No cal reservar taula. Pots compartir taula amb amics o família, l’espai gaudeix de taules grans en un entorn incomparable.

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies fins al 12 de setembre. Obert tots els caps de setmana del 15 de setembre a l'1 de novembre de 2021.

Racions per compartir: principals a la brasa

Gaudeix del nostres FAST-FOOD

RESTAURANT-CAFETERIA 1600

Aquí trobareu plats per tots els gustos; menjar ràpid però de qualitat que prioritza els productes de proximitat, postres casolans, plats per a celíacs, plats vegetarians, entrepans d’autor. Podreu seure a la seva gran terrassa o a la part interior, ambdues ubicacions gaudeixen d’excel·lents vistes. La cafeteria compta amb unes 70 places interiors i unes 80 places a la seva gran terrassa.

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies fins al 12 de setembre. Obert tots els caps de setmana del 15 de setembre al l'1 de novembre del 2021.

Menjar variat per a tots el gustos; entrepans, amanides i molt més.

Les millors hamburgueses amb carn Andorrana

XIRIBURGUER

Espai a l'aire lliure on podràs degustar una espectacular hamburguesa de carn d'Andorra (carn amb certificació dels ramaders d’Andorra). Una excel·lent opció si el que vols és menjar ràpid de qualitat per a poder gaudir al màxim de temps de les activitats. Gaudeix d’aquest espai obert en ple centre del sector de la cota 1600.

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies fins al 12 de setembre de 2021.

Degusta les nostres creps dolces

XIRICREP

Aquí tens el teu corner amb la millor crep, per esmorzar, per postres o per berenar, sempre serà una bona elecció.

HORARI: 10H a 18H- Obert tots els dies fins al 12 de setembre. Obert tots els caps de setmana del 15 de setembre fins a l'1 de novembre de 2021.

Creps dolces