Inici

El Centre d'Activitats Outdoor d'Andorra tot l'any

T'atreveixes a experimentar emocions inoblidables en un entorn de muntanya de més de 800 hectàrees i durant tot l'any? A Naturland gaudiràs d'experiències úniques a més de 1600 m d'alçada. Tria l'entrada que vols viure i aprofita totes les activitats que et proposem, tant les més naturals com les que s'integren al paisatge de muntanya, totes pensades perquè visquis una estada plena d'emocions. Complementa la teva visita amb les propostes del Naturland Bike Center, La Rabassa Esquí de Fons o el Centre d'Equitació.

#RESPIRAEMOCIONS

Tobotronc

TOBOTRONC + MENÚ

Vàlid a la Cafeteria 1600 (menú hamburguesa) i al Sano Banano (menú de muntanya). Places molt limitades

#ffffff
#000000
Visita al Pare Noel a Naturland

VISITA AL PARE NOEL

No deixis aquest Nadal sense màgia!

#ffffff
#b4a269
Alberg

Alberg + Entrada Aventura

1 nit + 1 entrada de dia a Naturland per gaudir de les seves activitats.

#ffffff
#ffffff
Emocions a fons

EMOCIONS A FONS

Aventura't a l’esquí nòrdic i completa la teva jornada amb un deliciós dinar

#ffffff
#b4a269

LA NEU AL TEU ESTIL

Tot un món per respirar emocions

Si busques un centre d’activitats a l’aire lliure divertit, emocionant i desafiador però a l’hora tranquil, afable i natural no busquis més. El que abans coneixies com Naturlandia, et sorprendrà encara més com a Naturland.

A Naturland podràs experimentar activitats a l’aire lliure inoblidables, des de les altures o des del terra, exploraràs els boscos i admiraràs les muntanyes. Sigues el protagonista de la teva experiència, viu les emocions més fortes a Naturland, comparteix amb els teus amics o família les activitats més divertides o més singulars. Tota l’adrenalina del que abans era Naturlandia sumat a les grans novetats de Naturland.