Fes-te el teu CARNET Naturland

Residents a Sant Julià de Lòria

Naturlandia és ara Naturland, i volem que segueixi gaudint amb nosaltres.
Us expliquem a sota com procedir per gaudir de les activitats a preu exclusiu.

Els residents a la parròquia de Sant Julià de Lòria poden adquirir el seu carnet CLUB LAUREDIANS per un cost de 10€ anuals, presentant-nos un certificat de convivència. Aquest certificat el podeu sol·licitar al departament de tràmits de l'Hble Comú de Sant Julià de Lòria. Només cal que accediu al nostre web naturland.ad, secció club Naturland, i ompliu el formulari de renovació, adjunteu els documents demanats, completeu el pagament i la vostra sol·licitud serà tramitada.

La recollida del carnet es farà a Naturland, en horari d'obertura al públic.

Durant la temporada d'hivern: de dilluns a diumenge: de 9h a 17h a la Botiga de la cota 2000. Durant la resta de l’any: a la cota 1600, en oficines o botiga.(es recomana trucar abans de venir al 741444).

RENOVACIÓ CARNET PLATA LAUREDIANS 2024

Informem a tots els Lauredians que ja tenen el seu carnet, que a partir de cada 1 de gener, s'haurà d'haver efectuat la renovació del carnet per poder gaudir de les activitats incloses en aquesta promoció. La renovació de l'any, es podrà tramitar a partir de l'1 de desembre de l’any anterior. Aquesta renovació tindrà un cost de 10€ per carnet.

Recordem als Lauredians que no podran accedir a les activitats de forma gratuïta si no han realitzat la renovació del carnet amb l'any vigent. També us informem que des de l'1 de gener de 2020, cada renovació de carnet per pèrdua d'aquest tindrà un cost de 3€. Aquesta renovació ha de ser sol·licitada al correu electrònic info@naturland.ad

El carnet club Lauredians els dona accés gratuït a les entrades següents: AVENTURA, MUNTANYA, NATURA i NATURKIDS. La validesa serà per un any natural exceptuant el mes d’agost. L'ús del carnet es pot fer servir 1 cop al dia i dona dret al consum d'una entrada al dia.

L´ús del carnet és personal i intransferible. Consulteu l'espai de tarifes per veure quines activitats estan incloses a cadascuna de les entrades.

Renovación Carnet Plata Lauredians

  • Debes llenar el formulario para la solicitud de su carné plata.
  • Todos los campos son obligatorios.
  • Importante adjuntar un certificado de convivencia o recibo de la luz (en formato pdf), que sea vigente en el año de la demanda del carné.
  • Una vez el enviado el formulario, debes proceder a su pago para finalizar la solicitud.
  • La validez del carné será por el año natural.
  • El precio es de 10€.
Webform
Només un fitxer.
Límit de 5 MB.
Tipus permesos: gif, jpg, jpeg, png.
Només un fitxer.
Límit de 5 MB.
Tipus permesos: pdf, doc.