Skimo

Naturland disposa de 3 itineraris de skimo, esquí de muntanya o esquí de travessia

El preu del forfet de dia és de 6 euros

L'skimo estarà molt present aquest hivern, per això Naturland ha marcat 3 nous itineraris. Des de fa alguns anys, s'ha popularitzat l'exploració del paisatge muntanyós hivernal sense telecadira ni ajuts motoritzats. L'esquí de muntanya consisteix a fer un recorregut a la muntanya combinant l'ascens sobre uns esquís a un cim, coll o on un vulguis arribar i baixar esquiant.

Com altres activitats de muntanya, es tracta d'un esport de risc. És necessari material i equip específic, així com una preparació física i capacitat tècnica que sobrepassa de molt el simple domini de les habilitats de descens.

Els circuits de skimo de La Rabassa-Naturland permeten gaudir de l'entorn sense cap element extern que alteri la natura.

No oblideu que les condicions climatològiques i l'estat de la neu varien constantment. Per aquest motiu, és imprescindible que prèviament previsió meteorològica.

T'expliquem el com?

I com podem coronar una muntanya amb esquís? Doncs gràcies al material que fem servir que ens ajuda a avançar lliscant els esquís sobre la neu perquè utilitzem unes botes que ens permeten certa mobilitat dels nostres turmells. També portem unes pells de foca (sintètiques) que impedeixen que l'esquí rellisqui cap enrere a més d'unes fixacions que ens permeten aixecar el taló i per tant caminar i lliscar.

I com podem baixar esquiant una muntanya? Perquè podem bloquejar les nostres botes convertint-les en botes rígides com unes botes d´esquí alpí, també podem bloquejar la fixació impedint així el moviment de taló que hem tingut durant l´ascens. Així mateix, un cop tretes les superfícies que ens adhereixen a la neu, les pells de foca, la superfície dels nostres esquís lliscarà vessant avall. Això sí! si no sabem esquiar en neu verge, en neu no trepitjada per màquines trepitjaneu, el descens serà tota una odissea!

Els circuits de La Rabassa Naturland estan inclosos al forfet Natura. Aquest forfet és un forfet de temporada que et permet accedir als différents circuits de skimo del pais, marcats i supervisats per les estacions d’esquí del país. Per consultar tota la información i accedir a la compra del forfet de temporada Natura, fes clic aquí

 

Circuits de skimo i raquetas de neu La Rabassa

Mapa Skimo Naturland