Mesures covid

Mesures Covid Govern Andorra

 

Estimats clients, els informem del nou protocol implementat per Naturland a partir del proper dia 3/12/21.

Nou protocol d’accés a les instal·lacions i activitats de Naturland - Temporada 2021/22

 

El certificat COVID és obligatori per accedir a les instal·lacions i activitats de Naturland.

El control d’accés amb certificat COVID s’amplia a la totalitat dels espais de Naturland, tant per a la pràctica esportiva inclòs esquí de fons, esquí de muntanya i raquetes com per altres activitats com el tobotronc, l’airtrekk o les motos de neu entre altres així com per accedir als  restaurants, botigues i espais tancats.

Naturland farà controls amb l’objectiu de garantir la seguretat del clients i treballadors.

S’haurà d’acreditar la immunitat a partir dels 16 anys mitjançant una de les següents opcions:

 • Certificat de vacunació: amb les dues dosis des de fa més de 14 dies o haver passat la malaltia fa més de 6 mesos i haver rebut una dosi de la vacuna fa més de 14 dies.
 • Certificat de recuperació conforme s’ha superat la COVID-19 en els últims 6 mesos.
 • Certificat de prova diagnòstica negativa, que haurà de ser una PCR o TMA feta les darreres 72 hores o un test ràpid d’antígens negatiu fet les 12 hores prèvies.

(Els informem que els testos d’antígens es poden realitzar en la majoria de farmàcies del país, i que aquests es fan en pocs minuts amb un cost aproximat de 15 euros.)

Naturland es reservarà el dret de denegar l’accés o retirar el forfet/entrada a tot aquells clients que no puguin acreditar la certificació COVID obligatòria o no compleixin els requisits.

Amb aquesta mesura, Naturland vol garantir la màxima seguretat als seus clients i treballadors.

D’acord amb les disposicions legals vigents en l’actualitat i complementàries, s’estableixen un conjunt de mesures destinades a garantir la salut i la seguretat dels seus clients, del seu personal i de la població local.

 • Serà obligatori l’ús de la mascareta, o bé amb un tapacoll homologat, per a tots els majors de 6 anys a les zones d’espera de taquilles i a les cues de les diferents activitats
 • Serà obligatori l’ús de la mascareta en espais tancats, edificis i zones comunes com restaurants, botigues i WC per a les persones majors de 6 anys.
 • En agrupament de persones, les trobades seran d’un màxim de 6 persones a l’interior i 10 a l’exterior.
 • No serà necessari cobrir el rostre durant la pràctica de l’esquí de fons o de raquetes de neu però sí que és recomanable. 
 • Es recomana la compra i reserva online a la web de Naturland.
 • S’instauraran mesures de distanciament social en els punts més crítics.
 • L’aforament podrà ser limitat als espais tancats com son els restaurants, les botigues o els lloguers de material, on es recomana, a més a més, el distanciament de com a mínim 1,5 metres entre persones. 
 • Es reforçarà el servei de neteja i desinfecció d’espais comuns.
 • Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts de les activitats i edificis.

Aquestes mesures han estat anunciades el 30/11/2021 amb una vigència de 15 dies i s’aniran adaptant en funció de l’evolució de la situació sanitària.

Condicions de canvis i cancel·lacions per causes covid:

No s'apliquen despeses a les reserves anul·lades per positiu de còvid sempre que el client avisi amb 24 hores d'antelació i adjunti el justificant del positiu d'alguna de les proves oficials. En cas d´informar el mateix dia de la reserva, s´oferirà un canvi de data d´un any. Per als casos de contacte positiu, s'ofereix un canvi de data d'un any.