Preguntes i respostes freqüents

 • Tinc el carnet Super3, Com puc aplicar el descompte?

  El descompte del club super3 és vigent tot l'any excepte l'agost. 

  La promoció és disponible per les entrades AVENTURA i NATURKIDS, el súper ha d'anar acompanyat d'un adult que compri entrada (màxim, 4 súpers per adult, amb vincle familiar).

  El descompte només s'aplica ONLINE. Cal adquirir les entrades per la web www.naturland.ad amb mínim 24 d'antelació (Avís: places limitades). El codi que cal introduir en el moment de la compra es NATURSP321 (abans ha de registrar-se com a usuari per poder fer ús del codi). Un cop adquirides, rebran un comprovant de la reserva que hauran de presentar a les taquilles del parc juntament amb el carnet de soci i la identificació del nen. 

  La promoció no es podrà adquirir directament a les taquilles del parc.

 • El parc está adaptat per anar amb cotxet o cadira de rodes?

  Les dues cotes estan adaptades per qualsevol mena de cadira. A més a més tenim activitats que també estan disponibles per a persones minusvàlides; el tobotronc, la ruta dels oficis, l'activitat de swincar entre altres.

 • Quan temps es tarda en visitar i fer totes les activitats del parc?

  S'aconsella passar tot un dia sencer visitant i fent les activitats que ofereix el parc. Recordeu que hi ha dos cotes a veure, la 1.600m i la 2.000m amb activitats varies a cadascuna de elles. 

  En el cas de que volgueu fer les activitats més especials; com rutes a cavall, lloguer de bicicletes o rutes de senderisme teniu que comptar amb dos díes de visita. 

   

   

   

 • Com puc adquirir la meva entrada?

  Les entrades es poden comprar de forma online com a màxim fins el dia abans de la visita. El departament de Booking us enviarà el bono per mail a la direcció indicada, cal anar a la cua de reserves i presentar el bono a la taquilla del parc. Busca la teva entrada aquí

   

 • Que puc fer si tinc qualsevol incidència al bike center?

  És molt important apuntar-se el telèfon gratuït del bike patrol, 353 532, i per qualsevol incidència o accident t’has de ficar en contacte amb ell. 

 • Què passa amb la seguretat, els primers auxilis i els rescats al bike center?

  L’empresa disposa de Patrols (agents de seguretat a les pistes de MTB) formats i amb experiència. A part, tots els instructors a l’aire lliure tenen un certificat de primers auxilis vigent.

 • Quines activitats es poden fer, al bike centre, en família i amb nens petits?

  Els adults poden acompanyar els infants al circuit de Conangle, al Pump truck o a la kids zone. En el cas de ser una família on els nens ja són més experimentat en el món del MTB, podrien accedir a totes les instal·lacions del bike centre.

 • Per el Bike Center, es necessita un dipòsit de lloguer?

  Si, s’haurà de signar un contracte de lloguer obligatòriament amb tot el detall de les possibles incidències avaries o mal us amb l’import de sanció corresponent. Aquest contracte contemplarà les dades de la targeta de crèdit i del titular.

 • El bike center està obert tot l’any?

  El bike center està obert els mesos d’estiu i tardor; per tant juliol, agost, setembre i octubre.

 • Quins serveis oferiu amb el bike pass?

  Depèn de la teva edat. Trobem el bike pass kids, el bike pass junior i el bike pass d’adults. Cada entrada inclou una sèrie d’accessos o un altres. La informació la trobareu a l’apartat tarifes.

 • S’haurà de comprar bike pass si vull accedir només a Conangle?

  No, si és caminant tindràs accés gratuïtament. En canvi, si voleu acompanyar als petits en bici haureu de pagar el mateix preu que tenen els kid’s ( 5€).

 • On puc llogar el material per fer bicicleta?

  A la botiga de la cota 2000 trobaràs bicicletes i cascs de lloguer, també trobaràs rutes guiades per a tots els públics.

 • Que necessito per accedir al bike center?

  Per accedir al bike center necessites el teu bike pass i el material adequat per fer l’activitat, d’aquest últim el casc és obligatori.

 • On puc comprar el bike pass?

  Pots adquirir el teu bike pass online. També podràs adquirir-lo a les taquilles que es troben a la cota 1600 i a la botiga que es troba a la cota 2000.

 • Teniu algun descompte per a persones amb diversitat funcional?

  Si tens diversitat funcional de mínim un 33%, et farem un descompte del 25% sobre l’entrada que vulguis adquirir, prèvia presentació del certificat que ho validi. No s’aplica aquest descompte en el tiquet únic de tobotronc. Si tens algun dubte sobre les activitats que podràs fer, contacta’ns per corre electrònic a info@naturland.ad. El descompte només s’aplica a la persona afectada, no s’aplica als seus acompanyants.

 • Puc comprar només el Tobotronc?

  Pots comprar el tiquet únic de tobotronc, només a la nostra web. No podràs adquirir el tiquet de tobotronc a les nostres taquilles en temporada alta. Els horaris per fer el tobotronc en tiquet únic es proposen per la tarda. Tingués en compte que les places son limitades, ja que reservem el màxim de places per als clients que adquireixen l’entrada AVENTURA. Recorda que al matí mai podràs gaudir del tiquet únic de tobotronc durant els dies de temporada alta.

 • Teniu aforament limitat?

  L’aforament és molt ampli, totes les activitats es troben a l’aire lliure, però podries trobar sobre tot durant el mes d’agost que tanquem vendes, ja que la disponibilitat de les activitats com per exemple el tobotronc si s’acostuma a omplir durant aquest mes estiuenc i en dates de forta afluència com a dies festius o Ponts.

 • Que pasa si no puc venir el dia de la meva reserva?

  Consulta les condicions de reserva. Si tens algun dubte, ens pots contactar a info@naturlandia.ad

  Pots cancel·lar la teva reserva fins a 48 hores abans de venir sempre que tinguis una causa justificada. En cas de que no ens avisis en el període demanat, no perdràs els teus diners, et deixarem aplaçar la visita per una altre data. Si no ens avises, i no et presentes, perdràs la teva reserva i no et podrem fer cap canvi ni devolució. La devolució de les entrades pot tenir despeses de gestió segons el producte que hagis adquirit.

 • On puc fer una consulta sobre la meva reserva?

  Ens pots contactar directament per telèfon al (+376) 741463, o bé enviar-nos la teva consulta per correu electrònic a info@naturland.ad

 • Com he d'anar de la cota 1600 a la cota 2000?

  El desplaçament entre els dos sectors s’ha de fer per la carretera i en el teu propi vehicle. Hi ha una distància de 8km entre un sector i l’altre. Trobaràs un pàrquing gratuït a tots dos sectors. En el cas de que et trobis el pàrquing de la cota 1600 ple, et pots estacionar en un costat de la carretera. Si has de venir amb transport públic, consulta la secció, com arribar, allà trobaràs els hoaris del Quart Bus i la nostra recomanació.

 • Es pot portar menjar al parc?

  Està permès accedir al parc amb menjar. El parc disposa d’algunes zones per pic-nic. No està permès el pic-nic en les zones habilitades de restauració del parc. No està permès deixar escombraries al terra. Per seguretat no està permès donar de menjar als animals del parc.

 • S'ha de pagar entrada per accedir a Naturland?

  Es pot accedir a Naturland sense comprar entrada. S’ha de comprar entrada per accedir a les activitats. Està permès entrar i sortir del parc durant l’horari d’obertura del parc tantes vegades com es vulgui.

 • Hi ha transport públic per accedir a Naturland?

  Hi ha un servei de transport públic des de Sant Julià de Lòria fins a Naturlandia. El servei és el “Quart bus”; es tracta d’un bus de 19 places. Els horaris es poden consultar aquí.

 • Hi ha pàrquing?
  • Pàrquing Cota 1600: gratuït.
  • Pàrquing Cota 2000: gratuït.

  El pàrquing es obert. Una vegada ple, es pot estacionar de manera ordenada a la carretera, si no s’obstaculitza el pas de vehicles.

 • Que pot fer el nen que no té encara 3 anys per fer les activitats?

  Els nens menors de 3 anys no poden accedir a les activitats. Poden gaudir de manera gratuïta de la granja que es troba a la cota 2000 o del parc infantil al sector de la cota 1600.

 • Puc portar la meva mascota al parc ?

  Els animals de companyia poden entrar a Naturland, sempre que vagin degudament lligats.