Preguntes i respostes freqüents

 • El centre està adaptat per anar amb cotxet o cadira de rodes?

  Les dues cotes estan adaptades per qualsevol mena de cadira. A més a més tenim activitats que també estan disponibles per a persones amb mobilitat reduïda; el Tobotronc i el Tir a l’arc principalment. Revisa les indicacions de Accesibilidad

 • Quant temps es tarda en visitar i fer totes les activitats del centre?

  Es recomana passar tot un dia sencer visitant i fent les activitats que ofereix el centre. Recordeu que depenent de la temporada i de l’entrada que adquireix, hi han dos cotes a veure, la cota 1600 i la cota 2000 amb diferents activitats a cadascuna de elles, i que depèn de l’entrada adquirida s’haurà de desplaçar a una o les dues cotes. Li recomenem que consulti la secció de “com arribar” i la secció de les “activitats incloses en la seva entrada” abans la seva arribada. 

  En el cas de que volgueu afegir alguna de les activitats complementàries,  com rutes a cavall, lloguer de bicicletes o rutes de senderisme teniu que comptar amb dos díes de visita. 

   

 • Com puc adquirir la meva entrada?

  Les entrades es poden comprar de forma online. Un cop feta la compra rebrá les entrades en el correu electrònic amb el qual s'ha registrat en el moment de fer la compra. Amb aquestes entrades ja poden accedir directament  a les activitats.

   

 • Que puc fer si tinc qualsevol incidència al bike center?

  És molt important apuntar-se el telèfon gratuït del bike patrol, 353 532, i per qualsevol incidència o accident t’has de ficar en contacte amb ell. 

 • Quines activitats es poden fer, al bike centre, en família i amb nens petits?

  Els adults poden acompanyar els infants al circuit de Conangle, al Pump truck o a la kids zone. En el cas de ser una família on els nens ja són més experimentat en el món del MTB, podrien accedir a totes les instal·lacions del bike centre.

 • Pel lloguer de material es necessita un dipòsit?

  No es requereix un dpòsit en efectiu. S’haurà de signar un contracte de lloguer obligatòriament amb tot el detall de les possibles incidències avaries o mal us amb l’import de sanció corresponent. En el cas del material del bike center, el contracte contemplarà les dades de la targeta de crèdit i del titular.

 • El bike center està obert tot l’any?

  El bike center està obert els mesos d’estiu i tardor; per tant juliol, agost, setembre i octubre.

 • On puc llogar el material per fer bicicleta?

  A la botiga de la cota 2000 trobaràs bicicletes i cascs de lloguer, també trobaràs rutes guiades per a tots els públics.

 • Que necessito per accedir al bike center?

  Per accedir al bike center necessites el teu bike pass i el material adequat per fer l’activitat, d’aquest últim el casc és obligatori.

 • On puc comprar el bike pass?

  Pots adquirir el teu bike pass online. També podràs adquirir-lo a les taquilles que es troben a la cota 1600 i a la botiga que es troba a la cota 2000.

 • Teniu algun descompte per a persones amb diversitat funcional?

  Si tens diversitat funcional de mínim un 33%, et farem un descompte del 25% sobre l’entrada que vulguis adquirir, prèvia presentació del certificat que ho validi. No s’aplica aquest descompte en el tiquet únic de tobotronc. Si tens algun dubte sobre les activitats que podràs fer, contacta’ns per corre electrònic a info@naturland.ad. El descompte només s’aplica a la persona afectada, no s’aplica als seus acompanyants.

 • Puc comprar només el Tobotronc?

  L'activitat del Tobotronc no es pot comprar en format de tiquet únic.

  L'activitat del Tobotronc es ven inclòs a diferents entrades:

  -Entrada Aventura: consultar segons temporada
  -Entrada Aventura+: Disponible en temporades altes
  -Tobotronc + menú: Disponible segons temporada
  -Tobotronc Capvespre: Disponible només a l'estiu, segons calendari.

  Us recomanem fer la vostra reserva anticipada.

  En el moment de comprar qualsevol entrada que inclou el Tobotronc, cal triar un horari d'accés a aquesta activitat. Aquest horari s'haurà de respectar. L'horari sempre és estimat, ja que en dies d'alta afluència pot ser que es faci cua en aquesta activitat.

  Recordeu consultar les nostres condicions de compra.

 • Teniu aforament limitat?

  L’aforament és molt ampli, totes les activitats es troben a l’aire lliure, però podries trobar sobre tot durant el mes d’agost que tanquem vendes, ja que la disponibilitat de les activitats com per exemple el tobotronc si s’acostuma a omplir durant aquest mes estiuenc i en dates de forta afluència com a dies festius o Ponts.

 • Què pasa si no puc venir el dia de la meva reserva?

  Consulta les condicions de reserva. Si tens algun dubte, ens pots contactar a info@naturland.ad

  Si no ens avises, i no et presentes, perdràs la teva reserva i no et podrem fer cap canvi ni devolució. La devolució de les entrades pot tenir despeses de gestió segons el producte que hagis adquirit.

 • Com he d'anar de la cota 1600 a la cota 2000?

  El desplaçament entre els dos sectors s’ha de fer per la carretera i en el teu propi vehicle. Hi ha una distància de 8km entre un sector i l’altre. Trobaràs un pàrquing gratuït a tots dos sectors. En el cas de que et trobis el pàrquing de la cota 1600 ple, et pots estacionar en un costat de la carretera. 

 • Es pot portar menjar al centre?

  Està permès accedir al centre amb menjar. El centre disposa d’algunes zones per pic-nic. No està permès el pic-nic en les zones habilitades de restauració del centre. No està permès deixar escombraries al terra. Per seguretat no està permès donar de menjar als animals. 

 • S'ha de pagar entrada per accedir a Naturland?

  Es pot accedir a Naturland sense comprar entrada. S’ha de comprar entrada per poder realizar les activitats. Està permès entrar i sortir del centre durant l’horari d’obertura tantes vegades com es vulgui.

 • Hi ha transport públic per accedir a Naturland?

  Per arribar amb transport públic haureu de consultar els horaris de les línies d'autobús que cobreixen el trajecte. El transport públic només arriba a Naturland cota 1600 el cap de setmana. Si vols venir entre setmana o accedir a cota 2000 hauràs d'utilitzar un altre mètode de transport. Consulta els trajectes i horaris del Bus Comunal Clipol des de Sant Julià de Lòria fins a Naturland. Si vens des d'un altre punt d'Andorra, consulta Bus Andorra per arribar a a Sant Julià de Lòria.

 • Hi ha pàrquing?
  • Pàrquing Cota 1600: gratuït.
  • Pàrquing Cota 2000: gratuït.

  El pàrquing es obert. Una vegada ple, es pot estacionar de manera ordenada a la carretera, si no s’obstaculitza el pas de vehicles.

 • Que pot fer el nen que no té encara 3 anys per fer les activitats?

  Els nens menors de 3 anys no poden accedir a les activitats. Poden gaudir de manera gratuïta de la granja que es troba a la cota 2000 o del parc infantil al sector de la cota 1600.

 • Puc portar la meva mascota al centre?

  Els animals de companyia poden entrar al centre d’activitats de Naturland, sempre que vagin degudament lligats.  Els animals han d’estar sempre sota la vigilància del seu responsable, i els demanem que recullin degudament els excrements de la seva mascota.