Normativa

CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ I RESERVA 

Totes les activitats de Naturland estan subjectes a condicions climatològiques. Les interrupcions o les limitacions per causes climatològiques no donen dret a cap devolució. Reviseu la previsió abans de la compra, recordeu que a Andorra el clima és canviant. 

 • Podeu cancel·lar la reserva amb més de 48 hores d'antelació i rebreu el reemborsament íntegre. 

 • Entre les 48h prèvies i el dia de la reserva a les 00.01h es penalitzarà amb el 10% del total de la reserva. 

 • El mateix dia de la reserva no es permeten cancel·lacions amb devolució. Us oferirem un canvi de data limitat perquè vingueu en un altre moment a fer les activitats. 

 • En cas de pluja o tancament de les instal·lacions per part de Naturland, us oferim un canvi de data limitat perquè vingueu en un altre moment a realitzar les activitats. Aquesta opció és també vàlida en cas d'haver fet servir part de l'entrada, les activitats no realitzades es podran fer en un altre moment. 

Les compres fetes directament a taquilles tenen garantia de meteorologia, les activitats no realitzades per tancament per causes meteorològiques es podran venir a fer un altre dia, sempre que es conservi la polsera original.  

CONDICIONS GENERALS DE COMPRA: 

 • L'entrada (personal i intransferible) té un sistema de codificació especial destinat a evitar falsificacions. Comprar l'entrada a un punt de venda no oficial pot comportar la denegació de l'accés al recinte, declinant el parc de tota responsabilitat. 

 • Queda totalment prohibida l'entrada amb ampolles, armes i qualsevol altre tipus d'objectes tallants o contundents que el parc estimi perillosos i pugui afectar la seguretat dels visitants. 

 • El portador d'aquesta entrada accepta que se us pugui demanar que presenti el passaport o document d'identitat per verificar la vostra identitat en el moment de bescanviar-la pel servei contractat. Així mateix, també accepta que se li pugui fer un registre, segons la llei, a l'hora d'accedir al parc, amb l'única finalitat de verificar que es compleixen les condicions de seguretat exigibles, per la qual cosa, en cas de negar-se el registre, us podrà ser denegada l'entrada al parc. 

 • De la mateixa manera, el personal del parc podrà denegar l'accés al recinte al portador d'aquesta entrada si considera racionalment que, en cas de permetre'n l'entrada, es podria crear una situació de risc, perill o desordre públic. De la mateixa manera, es podrà procedir per expulsar-lo del parc si se succeeixen les circumstàncies descrites. 

 • El parc es reserva el dret de canviar o alterar el programa d'activitats, així com modificar-ne l'hora d'obertura i el tancament. Les condicions meteorològiques adverses no donen dret a la devolució de l’import de l’entrada. 

 • Si per causes de força major o d'altres degudament justificades el parc es veiés obligat a no obrir les instal·lacions, s'ofereix la possibilitat de fer un canvi de dia de l'entrada. 

 • La possessió de l'entrada no dona dret al posseïdor o a tercers, a utilitzar-la o al seu contingut amb finalitats publicitàries, de màrqueting o de promoció (inclosos concursos, regals o sorteig). 

MASCOTES: 
La teva mascota pot visitar Naturland amb tu, tant la Cota 1600, com la Cota 2000, sempre que la portis degudament lligada. No podràs accedir a l'interior del restaurant, però pots passejar per tot l'entorn exterior. Tenim punts de restauració amb terrassa on podràs estar amb la teva mascota. Et demanem que siguis net amb l'entorn i que puguis recollir tot excrement que faci la teva mascota. La teva mascota no podràs acostar-te a les pistes d'esquí de fons, a l'espai granja, als ponis, ni als cavalls.